Az újonnan felbukkant Samsung Galaxy S23 FE képek semmit sem bíznak a képzeletre

2023.09.12| Android Police

A Samsung várhatóan feléleszti a Galaxy S Fan Edition modellt a közelgő Galaxy S23 FE-vel, ahogy arra a kiszivárgások és a kínai TENAA minősítő adatbázisban való megjelenése is utal.

A TENAA listázása megerősíti a készülék kialakítását, beleértve a hátlapon található hármas kameraelrendezést, valamint az olyan hardveres tulajdonságokat, mint a 6,3 hüvelykes kijelző, a 8 GB RAM, és a 128 GB vagy 256 GB-os tárolási lehetőségek. A Samsung a telefont a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészletével adhatja, a pletykák szerint azonban egy Exynos 2200 lapkakészlettel ellátott változat is piacra kerülhet.

Miután a Galaxy S22 sorozatnál kihagyta a Fan Edition modellt, a Samsung várhatóan valamikor hamarosan a Galaxy S23 FE-vel éleszti fel a termékcsaládot. A telefon már több kiszivárgásban is felbukkant, többek között az FCC-n is átment a tanúsítás céljából, ami jól jelzi a közelgő érkezést. Most hivatalos képeket kaptunk a Galaxy S23 FE-ről, hála a kínai TENAA tanúsító adatbázisnak.

Az újonnan felbukkant Samsung Galaxy S23 FE képek semmit sem bíznak a képzeletre

Samsung Galaxy S21 FE

Az újonnan felbukkant TENAA-listában az az érdekes, hogy az eddigi legjobb képet kapjuk a Galaxy S23 FE-ről, ami megerősíti azt, amit a kiszivárgott renderekből a múltban már megtudtunk. Bár ezek a képek nem nagy felbontásúak, de megerősítik a kialakítást, valamint a könnyen felismerhető hármas kameraelrendezést a hátlapon és a hangerő-billentyűzet és a lock/unlock billentyű elhelyezését.

A hitelesítési oldalon említett készülék az SM-S7110 modellszámot viseli. Ez összhangban van egy nemrég kiszivárgott Samsung támogatási oldallal, amely részletesen bemutatta az SM-S711B/DS modellszámot viselő Fan Edition készüléket. Érdekes módon ez a lista a telefon néhány más hardveres tulajdonságát is megerősíti, többek között a 6,3 hüvelykes, 2340×1080 felbontású kijelző, a 8 GB RAM és a 128/256 GB-os tárolási lehetőségek jelenlétét.

Ami különösen felkeltette a figyelmünket, az a "2,99GHz/2,4GHz/1,7GHz" CPU órajelek. Ez megfelel a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-nek, megerősítve egy másik szempontot, amiről az eddigi kiszivárgások szóltak. A Samsung a pletykák szerint valószínűleg a Galaxy S23 FE egy Exynos 2200 chipkészlettel ellátott változatát is piacra dobja majd.

Az újonnan felbukkant Samsung Galaxy S23 FE képek semmit sem bíznak a képzeletre

A tanúsító oldal további részleteket tartalmaz, különösen a Galaxy S23 FE kamerabeállításáról. Kezdetnek a 10MP-es szelfikamera megerősítést nyert, valószínűleg ugyanaz a 10MP-es Dual Pixel PDAF érzékelő, mint amit a Galaxy S22 és Galaxy S22+ tavalyi modelljeiben használtak. Továbbá találunk említést egy 50MP-es elsődleges kameráról (potenciálisan OIS-szel), amely 3x-os optikai zoomot képes nyújtani. Ezt az érzékelőt egy 12MP-es ultraszéles egységnek és egy 8MP-es teleobjektívnek kell kiegészítenie a tanúsító hatóság szerint.

Állítólag egy 4370 mAh kapacitású akkumulátort rejt a burkolat, míg a Galaxy S23 FE súlya 210 gramm lesz, méretei pedig 158×76,5×8,2 mm. Ami a tudás többi részét illeti, kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót, valamint a gravitációs, fény- és távolságérzékelőket erősített meg a hatóság.

A készülék megjelenésével kapcsolatos mindent eldöntő kérdés még bizonytalan, bár leginkább a Samsung Galaxy Tab S9 FE-vel együtt várható a debütálás. A pontos érkezési dátumról ellentmondó hírek vannak, de a pletykák alapján az új középkategóriás telefon még ebben a hónapban debütálhat, ennek hiányában a vállalat a negyedik negyedév elejére tolhatja az érkezést. Az év eleji FE készülék bejelentésére van precedens, ahogyan azt a 2022 elején megjelenő Galaxy S21 FE esetében láthattuk.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

2023.09.26
| SamMobile
Még néhány hét van hátra a Galaxy S23 FE megjelenéséig, de a képek és az összes specifikációja már kiszivárgott.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei