Mégis lesz BoomSound!

2016.03.24| Phone Arena

A tajvani gyártó nem hagyja ki teljesen a BoomSound hangzást, amely hosszú évekig biztosította a felhasználókat arról, hogy milyen hangminõséget várhatnak telefonjukon.

A HTC 10 várhatóan nem teljesen egyenes ági leszármazottja lesz a One szériának, nem is véletlen hagyták el a nevébõl, viszont a fejlesztõk úgy döntöttek, hogy bár nem kerül dual hangszóró az elõlapra, mégsem hagyják teljesen veszni a BoomSoundot. Az alábbi, frissen kapott teaser képpel a cég megmutatja, hogy számolhatunk a minõségi hangzásvilággal az új csúcsmobil esetében is, bár persze a hivatalos leleplezésig sokkal közelebbi információ nem derül ki. A Boom audio mellett a HTC 10 várhatóan 5.1 colos, QHD felbontású kijelzõvel, „világelsõ” kamerával, 4 gigabájt RAM-mal, 3000 mAh-s akkumulátorral és Android 6.0 Marshmallow rendszerrel érkezik, amelyen a HTC-féle Sense 8.0 kezelõfelület fut.

Mégis lesz BoomSound!

A HTC 10-nek olyan konkurensei adódtak idén mint a Samsung Galaxy S7 vagy az LG G5, melyek mindegyikében ugyanúgy Snapdragon 820 processzor található. Azt is már biztosra tudni, hogy a cég április 12-én mutatja be a HTC 10-et.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Mégis lesz BoomSound!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei