HTC 10 hirek és információk

Videó: a HTC 10 túlél szinte mindent

Videó: a HTC 10 túlél szinte mindent

2016.05.13
| Phone Arena
Már legalábbis azt, ami egy átlagos telefonnal javarészt előfordulhat.
Május hatodikán Európában is kapható lesz a HTC 10

Május hatodikán Európában is kapható lesz a HTC 10

2016.05.03
| GSM Arena
Jó hírünk van azoknak, akik az Egyesült Királyságban élnek, ugyanis ők már május hatodikától megvásárolhatják a tajvani gyártó új csúcsmobilját.
Nagyon menő lett az új Ice View

Nagyon menő lett az új Ice View

2016.04.14
| Phone Arena
A HTC 10 egyik kiegészítőjeként lesz megvásárolható az Ice View nevű tok.
Végre itt: HTC 10

Végre itt: HTC 10

2016.04.13
| Phone Arena
A tajvani gyártó tegnap délután lerántotta a leplet a HTC 10-rõl, amely Snapdragon 820 chipsettel és 4 gigabájt RAM-mal hódít.
Ez lenne az első hivatalos HTC 10 videó?

Ez lenne az első hivatalos HTC 10 videó?

2016.04.11
| Phone Arena
A tajvani gyártó új csúcsmobiljáról holnap végre lehull a lepel.
Mennyire lesz erõs a HTC 10?

Mennyire lesz erõs a HTC 10?

2016.03.31
| GSM Arena
A GFXBench tesztprogramot lefuttatták egy HTC 10 mobilon, amely egyben több információt is megerõsített a készülék tudásával kapcsolatban.
Már meg is van a HTC 10 ára!

Már meg is van a HTC 10 ára!

2016.03.30
| Phone Arena
Bár a hivatalos bejelentés még vagy két hét, egy román oldal jóvoltából kiderült, mennyibe is kerül majd a tajvani gyártó idei csúcsmobilja.
Lesz egy olcsóbb HTC 10 is!

Lesz egy olcsóbb HTC 10 is!

2016.03.29
| Phone Arena
Mint tudjuk, a tajvani gyártó megmentője, a HTC 10 Snapdragon 820 processzor alapokon nyugszik, és mivel felsőkategóriás tudást kap, így nem lesz olcsó sem. Azonban úgy tűnik, készül belőle egy olcsóbb variáns is.
Mégis lesz BoomSound!

Mégis lesz BoomSound!

2016.03.24
| Phone Arena
A tajvani gyártó nem hagyja ki teljesen a BoomSound hangzást, amely hosszú évekig biztosította a felhasználókat arról, hogy milyen hangminõséget várhatnak telefonjukon.
HTC 10: Super LCD 5 és 3000 mAh

HTC 10: Super LCD 5 és 3000 mAh

2016.03.23
| GSM Arena
A HTC 10 körül egyre nagyobb a felhajtás, ezúttal is több új információhoz jutottunk.
Friss fotókon a HTC 10

Friss fotókon a HTC 10

2016.03.17
| Phone Arena
Friss képek kerültek ki a hivatalosan még be nem jelentett tajvani csúcsmobilról, egyben megerősítik a kapacitív gombok jelenlétét.
Friss HTC 10 fotók feketében és fehérben is

Friss HTC 10 fotók feketében és fehérben is

2016.03.07
| GSM Arena
A tajvani gyártó úgy tûnik, beszünteti a One termékcsaládot, legalábbis névben és az új készülék már a HTC One M10 helyett egyszerûen a HTC 10 nevet kaphatja.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei