Már meg is van a HTC 10 ára!

2016.03.30| Phone Arena
Címkék:

HTC 10

,

Snapdragon 820

,

ár


Bár a hivatalos bejelentés még vagy két hét, egy román oldal jóvoltából kiderült, mennyibe is kerül majd a tajvani gyártó idei csúcsmobilja.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A román QuickMobile weboldalára került fel az elõrendelhetõ készülékek listájába a hivatalosan még nem létezõ HTC 10 okostelefon. Érdemes azért persze fenntartásokkal kezelni az információkat, ám az sincs kizárva, hogy nagykereskedõként a QuickMobile valóban hiteles adatokat kapott és csak egy véletlen folytán került ki jóval idõ elõtt az elõrendelési oldal élesben az internetre. Mindenesetre figyelemre méltó, hogy vízjelezett fotókat tett ki a cég az oldalra, így némileg hitelvesztett a történet.

Már meg is van a HTC 10 ára!

A leírás szerint a HTC 10 elérhetõ lesz szürke, ezüst, arany színekben, 32 gigabájt tárhellyel, a többi tudása már „ismert”: 5.15 colos, QHD felbontású megjelenítõ Super LCD 5 alapokon, valamint 4 gigabájt RAM. Ahogy arról már írtunk tegnap, háromféle változatban lesz elérhetõ várhatóan a HTC 10. Ami pedig az árat illeti, a QuickMobile jelenleg 3300 román lejt kér elõrendelésben a készülékért, ez átszámítva 740 euró.

Már meg is van a HTC 10 ára!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei