Friss HTC 10 fotók feketében és fehérben is

2016.03.07| GSM Arena

A tajvani gyártó úgy tûnik, beszünteti a One termékcsaládot, legalábbis névben és az új készülék már a HTC One M10 helyett egyszerûen a HTC 10 nevet kaphatja.

A HTC évek óta egy kicsit le van maradva a konkurensektõl, legyen szó a Samsungról, az LG-rõl vagy akár a Sony-ról, mindig kicsit késve mutatják be az aktuális évi csúcsmobilt. Az elmúlt pár napban már több, hivatalos teaser látott napvilágot és biztossá teszik, hogy még március vége elõtt megismerhetjük az újdonságot. A hétvégén derült fény arra is, hogy a One nevet elfelejthetjük, a lehetõ legegyszerûbb névvel látja el a HTC a 10-et. A friss képeken megismerhetjük a fehér-ezüst színösszeállítást, korábban láthattunk teljesen fekete és fekete-ezüst változatot is. Ami a külsõt illeti, a HTC 10 nem csak névben különbözik elõdeitõl, a HTC One M9, a HTC One M8 és korábbi készülékektõl.

A HTC 10 elején nincs elõlapi hangszóró páros, cserébe home gomb és beépített ujjlenyomat-olvasó igen. A telefon egyébként leginkább a HTC One A9-re emlékeztet. Akárcsak a konkurencia, a HTC 10 is Qualcomm Snapdragon 820-at rejt magában. Ehhez egy 5.2 colos, QHD felbontású kijelzõ, 4 gigabájt RAM, 12 megapixeles UltraPixel hátlapi kamra jár majd.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei