Kiszivárgott: így néz ki a HTC One M10

2016.02.11| Phone Arena

Még csak nem is hasonlít elõdjére és a tipikus HTC-s jegyek is csak nehezen fedezhetõk fel a vélhetõen a HTC One M10-et mutató képeken.

Nem sokkal azután kerültek napvilágra az alábbi képek, hogy kiderült, a HTC One M10 modellen – leánykori nevén Perfume – várhatóan nem találhatók majd meg a már említett HTC-s védjegyek. Ha minden igaz, akkor ezek az elsõ fotók a tajvani csúcsmobilról. Úgy tûnik, ez lehet az elsõ olyan HTC, amelyen nem látható a gyártó logoját tartalmazó csík. Az elõlapon látható home gomb megjelenése nyilvánvalóan az ujjlenyomat-olvasót is jelenti, hiszen a cég már rég nem használ fizikai gombot ott, ahol nem szükséges.

Kiszivárgott: így néz ki a HTC One M10 Kiszivárgott: így néz ki a HTC One M10

A pletykák szerint a HTC One M10 5.1 colos, QHD felbontású kijelzõt, Qualcomm Snapdragon 820 processzort, 4 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájt, bõvíthetõ tárhelyet és egy tizenkét megapixeles UltraPixel hátlapi kamerát kap lézeres autofókusszal. A specifikáció alapján valóban komolyan továbbfejlesztette a HTC a One M9-et, hiszen ez utóbbiba full HD kijelzõ, Snapdragon 810 processzor és csak 3 gigabájt RAM került. A fotót kiszivárogtató evleaks szerint márciusban jelenhet meg a HTC One M10. Érdekes, hogy szakértõk szerint ez a telefon leginkább egy Meizu-ra hajaz az új elõlapi gombbal.

Kiszivárgott: így néz ki a HTC One M10A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei