A HTC nem közösködik senkivel

2016.01.22| Phone Arena

A tajvani gyártó úgy döntött a friss pletykák szerint, hogy a HTC One M10 csúcsmobilt nem leplezi le a február végi MWC-n, hanem márciusban kerít neki egy külön eseményt.

Az utóbbi hetek – még inkább hónapok – az LG G5 és a Samsung Galaxy S7 mobiloktól volt hangos a sajtó, eddig nem hallottunk a készülõ HTC One M10-rõl – és úgy amúgy is a HTC-rõl összességében mostanában. Az ok pedig, amiért nem mutatják be az M10-et, állítólag nem más mint a készülék, egészen pontosan a külsõért felelõs részleg késése. A hírek szerint a HTC Kínában már több prototípust is visszaküldött a hardver dizájnért felelõs csapatnak, tehát elképzelhetõ egy teljes mértékben átszabott zászlóshajó, amely szakíthat a hosszú évek óta ugyanabban utazó megoldásokkal. A HTC korábban azt mondta, az M széria tagjainak rajzolásához a HTC One A9 adta az ihletet.

A HTC nem közösködik senkivel

Így tehát a HTC One M10 márciusban jelenhet meg legkorábban, méghozzá nem egy nagy eseményen, hanem külön sajtótájékoztató keretein belül, ahol kizárólag ez a készülék lesz a fõ téma. A megjelenés után egy bõ hónappal már kapható is lesz néhány országban az M10. Ami a tudást illeti, szinte semmit sem tudunk róla, bár valószínûsíthetõ a Qualcomm Snapdragon 820 chipset, a 23 megapixeles hátlapi kamera, az ujjlenyomat-olvasó, valamint egy legalább 3000 mAh-s akkumulátor. Ezen túlmenõen olvashattunk hírekrõl, miszerint a One M10 burkolata az IP68 szabványt is teljesíteni tudja, így a One M széria elsõ vízálló készüléke lehet!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei