Így néz ki az iPhone 14 Pro Always-on display

2022.09.06| Tech Radar

A bejelentés előtti egyik utolsó iPhone 14 Pro hír megmutatja, hogyan fog kinézni a mindig bekapcsolt kijelző.

Az iOS 16-ban talált kód és a megbízható források tippjei alapján várható, hogy az Apple iPhone 14 Pro és az Apple iPhone 14 Pro Max mindig bekapcsolt kijelző funkciót kap majd, most kapunk néhány további részletet arról, hogyan néz majd ki és működik.

Ezt a bennfentes információt a MacRumors szerezte meg , és az új funkció különféle aspektusait fedi le. A widgetek láthatóak lesznek a lezárási képernyőn, ha a mindig bekapcsolt mód be van kapcsolva, például észrevehetetlen módon be- és kicsúszik, hogy megakadályozzák a képernyő beégését.

Így néz ki az iPhone 14 Pro Always-on display

A mélységi effektussal rendelkező lezárt képernyő háttérképeknél a hatás eltávolítható és elsötétül a mindig bekapcsolt módban. A kép tompított és színezett lesz, néhány kiemeléssel, amelyet a felhasználó testre szabhat.

Úgy tűnik, hogy az olyan beállítások, mint a háttérkép, a színek, a betűtípusok és a widgetek konzisztensek maradnak a mindig bekapcsolt zárolási képernyő és a teljesen megvilágított lezárási képernyő között, így nem tud majd különböző opciókat beállítani a két különböző üzemmódhoz.

Így néz ki az iPhone 14 Pro Always-on display

Az értesítések a mindig látható kijelzőn jelennek meg, az új információk szerint alulról gördülve be. A képernyő alján értesítési számláló is elhelyezhető, és úgy tűnik, az értesítési riasztási felület különböző részeit a felhasználó testre szabhatja.

Így néz ki az iPhone 14 Pro Always-on display

Sőt, az állapotsort átrendezik, hogy kihasználják a kapszula alakú kivágás által teremtett extra helyet, ez egy exkluzív Pro modell funkció lesz. Az Apple szeptember 7-i, szerdai rendezvényén biztosan megtudjuk a részleteket.

A mindig bekapcsolt kijelző egyike annak a néhány frissítésnek, amelyekről a pletykák szerint kizárólag az iPhone 14 Pro és Pro Max modelljei vonatkoznak – és az Apple egyértelműen úgy döntött, hogy zászlóshajója telefonvonalát két különálló szintre osztja.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei