Mikor lesz letölthető az iOS 17?

2023.06.05| https://9to5mac.com/2023/06/04/ios-17-release-date-2/

Az Apple mobil operációs rendszerének következő nagy verzióját, az iOS 17-et hétfőn, azaz ma jelentik be az Apple WWDC prezentációjának részeként. De mikorra várható, hogy kézbe vehetjük az iOS 17-et?

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iOS 17 megjelenési dátumát hivatalosan még nem erősítették meg, de a vállalat általában ragaszkodik a megszokott sémához a naptárban ...

Június 5-e előtt a pletykák az Apple Reality Pro headsetről szólnak ... vagy bármi is lesz végül a neve. A WWDC azonban egyben az Apple számára az iPhone, az iPad, az Apple Watch és a Mac jövő évi új szoftverfunkcióinak bemutatásának ideje is.

Az iOS 17 esetében az Apple már most részleteket osztott meg az idén érkező új akadálymentesítési funkciókról, köztük egy új, egyszerűsített, alternatív alkalmazásindító elrendezést és a saját személyes hangot használó Live Speech funkciót.

A többi fogyasztói funkciót azonban csak ma jelentik be. Várhatóan láthatunk majd egy kifinomultabb, az Amazon Echo Show-hoz hasonló okos kijelzőhöz hasonló, folyamatosan bekapcsolt kijelző nézetet, amikor az iPhone dokkolva van, egy új naplózó alkalmazást, új Wallet alkalmazást és helymegosztási funkciókat, további Dynamic Island funkciókat az iPhone 14 Pro (és hamarosan az iPhone 15) tulajdonosok számára, és valószínűleg még néhány más, eddig még nem pletykált meglepetést is. 

Mikor lesz letölthető az iOS 17?

Mivel azonban az Apple idén elsősorban az XR fejhallgatóra koncentrál, az iOS 17 valószínűleg nem tartalmaz majd semmi olyan hatalmas újdonságot, mint az iOS 16 Lock Screen újratervezése vagy az iOS 14 home screen widgetek frissítése.

Ami a megjelenési dátumot illeti, arra számíthatunk, hogy az iOS 17 a hétfői keynote után lesz elérhető fejlesztői béta magként. Ez azt jelenti, hogy PST 13 óra körül az iOS 17 béta 1 elérhető lesz a fejlesztők számára, hogy telepíthessék tesztkészülékeikre. A fejlesztői magok csak regisztrált Apple-fejlesztők számára érhetőek el.

Feltételezve, hogy az Apple tartja magát a kiszámítható ütemtervhez, az iOS 17 nyilvános bétaverziója néhány héttel ezután, június vége vagy július első hetei körül következik. Összehasonlításképpen: az iOS 16 első nyilvános bétája 2022. július 11-én jelent meg. Az Apple béta szoftverprogramjába bárki jelentkezhet.

Az iOS 17 ezután a nyári hónapok során még több bétatesztelési körön megy keresztül, majd az iPhone 15 termékcsalád őszi megjelenésével párhuzamosan hivatalosan is megjelenik a világ számára. Ez az időzítés szinte mindig szeptember második vagy harmadik hete körül érkezik.

Az Apple jellemzően az iOS-szel egy időben adja ki a watchOS következő verzióját, de figyelni kell arra, hogy az iPadOS 17 és a macOS 14 kiadása csak valamivel később, általában októberben érkezik meg.

Mindezek előtt azonban az iOS 16.6 jelenleg a béta tesztelési fázisban van - kisebb fejlesztésekkel, például az iMessage Contact Key ellenőrzésének hozzáadásával -, és valószínűleg június végére fog megérkezni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei