Így néz ki az Apple Watch Ultra a legnépszerűbb szíjakkal

2022.09.23| 9to5 Mac
Címkék:

Apple Watch Ultra


Pénteken az Apple megkezdi az Apple Watch Ultra értékesítését. De milyen szíj lenne a legjobb Önnek?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez a 49 mm-es masszív Apple Watch természetes titán felülettel rendelkezik, és a korai vélemények a nagyobb méretre, az új digitális koronára, a narancssárga akciógombra és még sok másra összpontosítottak.

Azt már tudjuk, hogy más nagy szíjak is működnek az Apple Watch Ultrán, de a kérdés az, hogy a méretek és a dizájn kivitelezése mennyire egyezik. Egy YouTuber több Apple Watch szíjmodellt is kipróbált a vadonatúj Ultrán.

Így néz ki az Apple Watch Ultra a legnépszerűbb szíjakkal

Rafael Zeier svájci YouTuber megosztott egy átfogó videót, amelyben az Apple legnépszerűbb szíjait teszteli az új Apple Watch Ultra készülékkel. Kipróbálta az összes kedvencet: Steel Link, Leather Loop, sőt néhány Hermès modellt is, összesen 14 különböző lehetőséget bemutatva. Az eredményeket az alábbi videóban láthatjátok.

Ahogy az iJustine tegnapi értékelésében láttuk, az Apple Watch Ultra és a hozzá tartozó szalagok csomagolása is nagyobb a szokásosnál. Az első dolog, amit a felhasználók észrevesznek a termék kicsomagolása során, egy füzet, amely az Apple Watch Ultra exkluzív szalagképeit, az új gombok működésének magyarázatát, a funkciókat, az új dizájn képeit és egyebeket tartalmaz.

A dobozra egy hegy van nyomtatva, és az Apple Watch dobozának kinyitásakor magát az órát kapjuk, egy fonott MagSafe Apple Watch kábellel, rozsdamentes acél felülettel. Minden Apple Watch szíjdoboznak más a megjelenése, bár mindegyik nagyobb kiszerelésben érkezik, mint korábban.

Tervezi az Apple Watch Ultra kézbevételét? Ha igen, az alábbi videó remélhetőleg segít abban, hogyan fognak kinézni a legnépszerűbb szíjak az új készüléken.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei