Havi százezer Mate X fogy

2020.01.10| Playful Droid

A kínai gyártó összecsukható okostelefonja szép számban fogy minden hónapban.

DJ Koh, a Samsung igazgatója tegnap elárulta a CES 2020-on, hogy már 4-500 ezer fogyott a Galaxy Foldból, amely a Mate X riválisa. Most egy friss jelentés szerint hasonlóan teljesít a „hazai” vállalat is, ugyanis megjelenése óta havonta nagyjából százezer példányt adnak el a Huawei Mate X modellből. A különleges, összecsukható telefon november 15-én került a piacra, mintegy 2500 dolláros áron, Kínában pillanatok alatt elkapkodták a rajongók.

Havi százezer Mate X fogy

A Mate X minden pénteken kerül értékesítésre és folyamatosan viszik, mint a cukrot, pedig az első pár hét sikere után keddenként is elérhető online. A siker ellenére egyelőre a Galaxy Fold eladási mutatójához képest a Mate X számai valószínűleg kisebbek. Az alacsonyabb eladási arány oka, hogy a Mate X hivatalosan továbbra is csak Kínában vásárolható meg, a nemzetközi megjelenés továbbra sem biztos.

A jelentések szerint a globális indulást tovább nehezíti a Google Play alkalmazások és szolgáltatások hiánya, amelyet a Huawei az Egyesült Államok miatti tiltás okán szenved jó ideje, a nemzetközi vizeken viszont ezek nélkül nem sokan akarnának horror összeget kifizetni egy telefonért.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei