Három hét alatt 1 millió OnePlus 6 fogyott

2018.06.15| Business Insider

Kevesebb mint egy hónapja kapható a OnePlus 6, a kínai gyártó jelenlegi csúcsmobilja.

Május közepén került az online boltokba a OnePlus 6 kétféle fekete színben, valamint június 6-án és 12-én is elérhető lett a Silk White árnyalat – a fehér egy napon belül elfogyott – és így összesen 22 nap alatt egymillió példányt értékesített a gyártó. Ez hatalmas rekord a gyártó életében, hiszen a OnePlus 5 és a OnePlus 5T esetében is három-három hónap kellett az egymilliós határ eléréséhez.

Három hét alatt 1 millió OnePlus 6 fogyott

Pete Lau, a OnePlus igazgatója a Business Insidernek elárulta, természetesen nagyon boldogok az értékesítési számokat látva, valamint a felhasználók pozitív visszajelzései miatt. A konkurens Samsung vagy Apple márkákhoz képest kis eladással kapcsolatban Pete elmondta, hogy a vállalat csak közvetlenül értékesíti a mobiljait a rajongóknak és egyetlen fizikai boltja sincs, kizárólag online folyik az eladás.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

További fontos részlet a szolgáltatói támogatás hiánya a fentiek miatt, ahol szintén nagyot arathatna a cég, valamint többen megismernék a márkát. A fejlődő piacokon, például Indiában hatalmas sikert könyvelhetett el már korábban is a cég, hiszen 2018 első negyedévében a legkelendőbb zászlóshajó címet nyerte el a OnePlus 6.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei