Nagyon megy a Huawei a P9 és a P9 Plus!

2016.06.16| Huawei

2,6 millió darab kiszállított készülék globálisan az értékesítés elsõ hat hetében.

A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy a 2016. április 6-án bemutatott zászlóshajójuk, a dual Leica kamerás P9 és a P9 Plus okostelefonok kiszállításai meghaladták globálisan a 2,6 millió darabot az értékesítés elsõ hat hetében. A példátlan teljesítményhez jelentõsen hozzájárultak a kínai, a francia, a finn és a nagy-britanniai eladások. A P9 eladásai 130 százalékkal haladták meg a P8 eladásait a globális piacokon. Ezek az eredmények hozzájárultak ahhoz, hogy a Huawei globális piaci részesedése 8,5 százalékra növekedjen és tovább erõsítették a vállalat pozícióját, mint a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója.

A Huawei összesen 28,3 millió darab készüléket szállított ki 2016 elsõ negyedévében, 64 százalékkal többet, mint az elõzõ év azonos idõszakában. A vállalat figyelemre méltó eredményeket ért el a régiós piacokon is:

  • Erõteljes P9 eladások: A P9 hatalmas népszerûségnek örvend világszerte, amit az is mutat, hogy jelentõs számú elõrendelések érkeztek a készülékre. Kínában több, mint 5 millió darab elõrendelés érkezett a 2016 áprilisi bejelentés elsõ hetében.
  • P9 vs. P8 eladások: A P9 eladásai 130 százalékkal haladják meg a P8 eladásait a globális piacokon, az anyaország piacát nem számítva. Franciaországban a P9 eladásai 1 000 százalékkal magasabbak, mint a P8. A P9 értékesítései 400 százalékkal meghaladják Franciaországban és Finnországban, 300 százalékkal pedig Nagy-Britanniában a P8 eladásait.

Nagyon megy a Huawei a P9 és a P9 Plus!

„A Huawei stratégiájának a középpontjában olyan prémium kategóriás készülékek állnak, amelyek egyesítik magukban a tökéletes design-t és a technológiai innovációt.” – mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke. „Ezeknek a high-end készülékeknek most több rajongójuk van, mint eddig valaha, akik a legújabb és leginnovatívabb okostelefon-technológiát szeretnék használni.”

A Huawei P9 már megvásárolható Magyarországon ezüst és szürke színekben, single SIM, illetve aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 június végétõl kerül elõször hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhetõ, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint. Mindkét készülékhez a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körû gyártói garanciát, 3 hónap képernyõ garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei