Százmilliós rekordot döntött a Huawei idén

2018.07.20| Phone Arena

Elképesztő számot prezentált a Huawei, százmillióra rúg az idén leszállított mobilok száma.

Már júniusban azt nyilatkozta a Huawei szóvivője, hogy céljuk idén a kétszázmilliós eladás, ez negyvenhét millió darabbal több 2017-hez képest. Alig múlt el az év fele és máris teljesítették az előrejelzés ötven százalékát, a jó hírt az elnök osztotta meg a tegnapi Huawei Nova 3 bejelentésen.

Az elmúlt hét évet tekintve összesen ötvenegyszeres értékesítést könyvelhet el a cég, ez is jól mutatja, ennyi idő alatt mekkora hatalmas gyártóvá nőtte ki magát az eleinte még csak „egy a sokból” kínai vállalat.

Százmilliós rekordot döntött a Huawei idén

Az elnök az eseményen azt is elárulta, a Huawei P20 és a Huawei P20 Pro önmagában hatmilliót hozott a számokhoz múlt hónapban, köszönhetően az elképesztő érdeklődésnek a modellek iránt. A telefonok legkisebb tagja, a Huawei P20 Lite szintén népszerű, 2018 májusában a hetedik legtöbbet értékesített modell lett.

A Huawei leányvállalata, a Honor tavalyhoz képest már most százötven százalékon áll, ebben nagy szerepe van a Honor 10-nek – melyről tesztünk itt olvasható –, hiszen a bejelentést követően hamarosan hárommillió példányt szállítottak le belőle.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Százmilliós rekordot döntött a Huawei idén

Ha a Huawei ilyen tempóban folytatja a növekedést, úgy 2019 első negyedévére akár még az Apple-t is lenyomhatja világszinten, bár a konkurens Samsunggal egyelőre nem tudja felvenni a versenyt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei