Baj van, nem fogy jól az iPhone X

2018.01.09| Phone Arena

Kevesebb Apple iPhone X modellt gyárthat a cég, mert nem fogy úgy, ahogy várták.

A DigiTimes adott hírt arról, miszerint a cupertinoi cég levághatja az iPhone X árait, ugyanis nem fogy az elvárt mértékben az igen erősen árazott készülék annak ellenére, hogy még mindig az Apple értékesíti a legtöbb telefont összességében. Őt követi a ranglistán egyébként a Samsung, majd a Huawei a világon. Több elemző arra is rávilágít, hogy egyetlen, tavaly bejelentett iPhone, tehát az Apple iPhone 8 és az Apple iPhone 8 Plus sem, valamint a jubileumi Apple iPhone X sem fogy a szükséges mértékben, ez pedig torkollhat további árcsökkentéses akcióba is.

Jelenleg az alulteljesítő országok között toplistás Tajvan, Szingapúr, valamint az Apple számára a legfontosabb Egyesült Államok. A Bloomberg beszámolt arról, hogy az Apple már most lecsökkentette az első negyedévi értékesítési tervet 35 millióról 25 millióra, amely drasztikus lépés.

Baj van, nem fogy jól az iPhone X

Nincs kizárva a több mint 50 dolláros árcsökkentés sem, amely a telefonok árához képest nem tűnik soknak, ám ennek ellenére sokak fantáziáját beindíthatja, főként a szolgáltatók kínálatában található ajánlatok esetén. Hazánkban jelenleg 380, illetve 440 ezer forintos áron lehet kártyafüggetlenül megvásárolni a 64, illetve a 256 gigabájtos iPhone X-et. Az igen magas végösszeggel sokakat az – egyébként már újonnan is kimagaslóan jól teljesítő – Apple iPhone 7 és Apple iPhone 7 Plus felé tereli a gyártó.

Maga az ár csökkentése nem áll messze feltétlen az Apple-től, hiszen ezt teszi minden évben, miután az új modellek megjelennek szeptemberben, de jelenleg nagyon nem erről van szó. A hírek szerint már tavasszal meglépheti a gyártó ezt vagy legkésőbb a WWDC’18 rendezvényen.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei