Baj van, nem fogy jól az iPhone X

2018.01.09| Phone Arena

Kevesebb Apple iPhone X modellt gyárthat a cég, mert nem fogy úgy, ahogy várták.

A DigiTimes adott hírt arról, miszerint a cupertinoi cég levághatja az iPhone X árait, ugyanis nem fogy az elvárt mértékben az igen erősen árazott készülék annak ellenére, hogy még mindig az Apple értékesíti a legtöbb telefont összességében. Őt követi a ranglistán egyébként a Samsung, majd a Huawei a világon. Több elemző arra is rávilágít, hogy egyetlen, tavaly bejelentett iPhone, tehát az Apple iPhone 8 és az Apple iPhone 8 Plus sem, valamint a jubileumi Apple iPhone X sem fogy a szükséges mértékben, ez pedig torkollhat további árcsökkentéses akcióba is.

Jelenleg az alulteljesítő országok között toplistás Tajvan, Szingapúr, valamint az Apple számára a legfontosabb Egyesült Államok. A Bloomberg beszámolt arról, hogy az Apple már most lecsökkentette az első negyedévi értékesítési tervet 35 millióról 25 millióra, amely drasztikus lépés.

Baj van, nem fogy jól az iPhone X

Nincs kizárva a több mint 50 dolláros árcsökkentés sem, amely a telefonok árához képest nem tűnik soknak, ám ennek ellenére sokak fantáziáját beindíthatja, főként a szolgáltatók kínálatában található ajánlatok esetén. Hazánkban jelenleg 380, illetve 440 ezer forintos áron lehet kártyafüggetlenül megvásárolni a 64, illetve a 256 gigabájtos iPhone X-et. Az igen magas végösszeggel sokakat az – egyébként már újonnan is kimagaslóan jól teljesítő – Apple iPhone 7 és Apple iPhone 7 Plus felé tereli a gyártó.

Maga az ár csökkentése nem áll messze feltétlen az Apple-től, hiszen ezt teszi minden évben, miután az új modellek megjelennek szeptemberben, de jelenleg nagyon nem erről van szó. A hírek szerint már tavasszal meglépheti a gyártó ezt vagy legkésőbb a WWDC’18 rendezvényen.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei