Nem megy elég jól az iPhone X

2018.01.26| Phone Arena

Ez a hír pedig a Samsung számára sem jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A friss pletykák szerint az Apple iPhone X idei első negyedévében a leszállított darabok számának csökkenése várható, jelenleg több iparági elemző is erre jutott. A legújabb részlet az „iPhone X nem fogy úgy” témában magától a Samsungtól érkezett, ugyanis a gyártó csökkentette az OLED megjelenítő termelését és helyette most egy új kijelző gyárat épít. Mint tudjuk, az iPhone X-be a Samsung gyártja az 5.8 colos, „rugalmas” OLED panelt, méghozzá 70 dollárért és nagy reményeket fűztek hozzá, hogy az utód modellbe is ők gyártják. Januárban tíz százalékkal csökkentették a termelést, ugyanis maximális kapacitással működtek már évek óta, többen pedig az iPhone X megjelenítőit hibáztatják azért, hogy a legyártott panelek nyolcvan százalékát, így a kapacitás ekkora részét elviszik.

Nem megy elég jól az iPhone X

Minden szem most a februári és a márciusi termelési arányokra fókuszál, hogy kiderüljön, több vagy kevesebb kijelzőt kell legyártani az Apple számára. Ezzel egyidőben a Samsung egy hatalmas gyárat épít Vietnámban, ám ezt éppen megállították, amíg ki nem derül, hogy vajon idén is az OLED-et részesíti-e a legnagyobb vásárló, az Apple. Az Apple megrendeléseinek csökkenése ugyanis a Samsungot is elérte, éppen miután 14 milliárdos profitot jósoltak.

Az Apple viszont állítólag arra törekszik, hogy függetlenítse magát a Samsungtól. Több információ szerint fordult már a Japan Display-hez a 6.1 colos, flexibilis LCD miatt a 2018-as iPhone 9-hez, így az olcsóbb lehetne. Más hírek szerint viszont az Apple már az LG-t választotta a 6.46 colos OLED megjelenítő gyártására az Apple iPhone Xs (vagy Xl) Plus modell számára.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei