Nem megy elég jól az iPhone X

2018.01.26| Phone Arena

Ez a hír pedig a Samsung számára sem jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A friss pletykák szerint az Apple iPhone X idei első negyedévében a leszállított darabok számának csökkenése várható, jelenleg több iparági elemző is erre jutott. A legújabb részlet az „iPhone X nem fogy úgy” témában magától a Samsungtól érkezett, ugyanis a gyártó csökkentette az OLED megjelenítő termelését és helyette most egy új kijelző gyárat épít. Mint tudjuk, az iPhone X-be a Samsung gyártja az 5.8 colos, „rugalmas” OLED panelt, méghozzá 70 dollárért és nagy reményeket fűztek hozzá, hogy az utód modellbe is ők gyártják. Januárban tíz százalékkal csökkentették a termelést, ugyanis maximális kapacitással működtek már évek óta, többen pedig az iPhone X megjelenítőit hibáztatják azért, hogy a legyártott panelek nyolcvan százalékát, így a kapacitás ekkora részét elviszik.

Nem megy elég jól az iPhone X

Minden szem most a februári és a márciusi termelési arányokra fókuszál, hogy kiderüljön, több vagy kevesebb kijelzőt kell legyártani az Apple számára. Ezzel egyidőben a Samsung egy hatalmas gyárat épít Vietnámban, ám ezt éppen megállították, amíg ki nem derül, hogy vajon idén is az OLED-et részesíti-e a legnagyobb vásárló, az Apple. Az Apple megrendeléseinek csökkenése ugyanis a Samsungot is elérte, éppen miután 14 milliárdos profitot jósoltak.

Az Apple viszont állítólag arra törekszik, hogy függetlenítse magát a Samsungtól. Több információ szerint fordult már a Japan Display-hez a 6.1 colos, flexibilis LCD miatt a 2018-as iPhone 9-hez, így az olcsóbb lehetne. Más hírek szerint viszont az Apple már az LG-t választotta a 6.46 colos OLED megjelenítő gyártására az Apple iPhone Xs (vagy Xl) Plus modell számára.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei