Nem megy elég jól az iPhone X

2018.01.26| Phone Arena

Ez a hír pedig a Samsung számára sem jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A friss pletykák szerint az Apple iPhone X idei első negyedévében a leszállított darabok számának csökkenése várható, jelenleg több iparági elemző is erre jutott. A legújabb részlet az „iPhone X nem fogy úgy” témában magától a Samsungtól érkezett, ugyanis a gyártó csökkentette az OLED megjelenítő termelését és helyette most egy új kijelző gyárat épít. Mint tudjuk, az iPhone X-be a Samsung gyártja az 5.8 colos, „rugalmas” OLED panelt, méghozzá 70 dollárért és nagy reményeket fűztek hozzá, hogy az utód modellbe is ők gyártják. Januárban tíz százalékkal csökkentették a termelést, ugyanis maximális kapacitással működtek már évek óta, többen pedig az iPhone X megjelenítőit hibáztatják azért, hogy a legyártott panelek nyolcvan százalékát, így a kapacitás ekkora részét elviszik.

Nem megy elég jól az iPhone X

Minden szem most a februári és a márciusi termelési arányokra fókuszál, hogy kiderüljön, több vagy kevesebb kijelzőt kell legyártani az Apple számára. Ezzel egyidőben a Samsung egy hatalmas gyárat épít Vietnámban, ám ezt éppen megállították, amíg ki nem derül, hogy vajon idén is az OLED-et részesíti-e a legnagyobb vásárló, az Apple. Az Apple megrendeléseinek csökkenése ugyanis a Samsungot is elérte, éppen miután 14 milliárdos profitot jósoltak.

Az Apple viszont állítólag arra törekszik, hogy függetlenítse magát a Samsungtól. Több információ szerint fordult már a Japan Display-hez a 6.1 colos, flexibilis LCD miatt a 2018-as iPhone 9-hez, így az olcsóbb lehetne. Más hírek szerint viszont az Apple már az LG-t választotta a 6.46 colos OLED megjelenítő gyártására az Apple iPhone Xs (vagy Xl) Plus modell számára.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei