Nem megy elég jól az iPhone X

2018.01.26| Phone Arena

Ez a hír pedig a Samsung számára sem jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A friss pletykák szerint az Apple iPhone X idei első negyedévében a leszállított darabok számának csökkenése várható, jelenleg több iparági elemző is erre jutott. A legújabb részlet az „iPhone X nem fogy úgy” témában magától a Samsungtól érkezett, ugyanis a gyártó csökkentette az OLED megjelenítő termelését és helyette most egy új kijelző gyárat épít. Mint tudjuk, az iPhone X-be a Samsung gyártja az 5.8 colos, „rugalmas” OLED panelt, méghozzá 70 dollárért és nagy reményeket fűztek hozzá, hogy az utód modellbe is ők gyártják. Januárban tíz százalékkal csökkentették a termelést, ugyanis maximális kapacitással működtek már évek óta, többen pedig az iPhone X megjelenítőit hibáztatják azért, hogy a legyártott panelek nyolcvan százalékát, így a kapacitás ekkora részét elviszik.

Nem megy elég jól az iPhone X

Minden szem most a februári és a márciusi termelési arányokra fókuszál, hogy kiderüljön, több vagy kevesebb kijelzőt kell legyártani az Apple számára. Ezzel egyidőben a Samsung egy hatalmas gyárat épít Vietnámban, ám ezt éppen megállították, amíg ki nem derül, hogy vajon idén is az OLED-et részesíti-e a legnagyobb vásárló, az Apple. Az Apple megrendeléseinek csökkenése ugyanis a Samsungot is elérte, éppen miután 14 milliárdos profitot jósoltak.

Az Apple viszont állítólag arra törekszik, hogy függetlenítse magát a Samsungtól. Több információ szerint fordult már a Japan Display-hez a 6.1 colos, flexibilis LCD miatt a 2018-as iPhone 9-hez, így az olcsóbb lehetne. Más hírek szerint viszont az Apple már az LG-t választotta a 6.46 colos OLED megjelenítő gyártására az Apple iPhone Xs (vagy Xl) Plus modell számára.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei