Először fotón a Huawei P60 Pro!

2023.02.06| Phone Arena
Címkék:

Huawei P60 Pro


A Huawei P60 sorozatát várhatóan a jövő hónapban mutatják be nem kis eséllyel a Mate60 sorozattal együtt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A P sorozatú telefonok a Huawei fotózásra fókuszáló csúcsmodellei, míg a Mate sorozat mindig a legújabb és a gyártó számára elérhető legfejlettebb technológiával rendelkezik. A korábbi években a P sorozat az év első negyedévében jelent meg, míg a Mate termékcsalád ugyanazon év negyedik negyedévében került a polcokra.

Az elmúlt években a Huawei élvonalbeli chipek beszerzésére vonatkozó amerikai korlátozások hatással voltak a vállalatra, a gyártó kénytelen volt minden évben váltogatni az egyes zászlóshajó-sorozatokat. Például 2021-ben megjelent a Huawei P50 vonal, míg tavaly a Mate 50 sorozatot a nagy kereslet miatt indították el.

A közelmúltban a P60 Pro rendereit a telefon specifikációival együtt kiszivárogtatták különféle hírhozók. A Weibo közösségi oldalon most egy P60 Pro teszteszközről készült élő képet osztottak meg, és a hátsó kamera teljesen más, mint amit a korábbi képeken láttunk. A képen egy téglalap alakú kameramodul látható a telefon hátlapjának bal felső sarkában, a modul belsejében két gyűrűvel.

Először fotón a Huawei P60 Pro!

Az USB-C töltőport az alján található, egyetlen hangszóró ráccsal, valamint a kamera dudorja és maga a telefon is tiszta fehér. A hátsó kamera a P60 Pro élőképen nagyon hasonlít a P50 Pro esetében használthoz, de azért van különbség. Ez utóbbi modulja ovális, a P60 Pro tesztegység modulja pedig téglalap alakú volt.

A P60 Pro fő kamerája változtatható rekeszértékkel rendelkezik, amelyet a Mate 50 Pronál is alkalmaztak. Ez lehetővé tette, hogy a rekesznyílás f/1,4 és f/4 között változzon az elmosódás és a mélységélesség beállításához. Ismét a Huawei házon belüli XMAGE fotórendszerét használják majd.

Az 50 megapixeles elsődleges kamera állítólag Sony IMX888 érzékelőt rejt, míg az ultraszéles kamera mögött a szintén 50 megapixeles Sony IMX858 érzékelő kerülhet. A telefotó kamerát (periszkóp lencsét alkalmazva) vélhetően egy 64 MP-es OmniVision OV64B érzékelő hajtja.

A Huawei saját fejlesztésű HarmonyOS legújabb, 3.1-es verziójával kerül majd piacra a P60 Pro, a burkolat alatt vagy egy Snapdragon 8+ Gen 1 4G lapkakészletet, vagy a Snapdragon 8 Gen 2 4G SoC-t találunk.

Először fotón a Huawei P60 Pro!

A Huawei 88W-os gyorstöltője is most érkezhet. A korábban pletykált egyéb specifikációk közé tartozik a BOE által gyártott 6,6 hüvelykes AMOLED kijelző, 120Hz-es frissítési gyakorisággal és QHD+ 1440×3200 felbontással.

A közelmúltban az Egyesült Államok bejelentette, hogy leállítja a Huawei felé történő szállításhoz szükséges további exportengedélyek jóváhagyását. Ez pedig azt jelenti, hogy a Huawei nem fogja tudni beszerezni azokat a 4G-s Snapdragon lapkakészleteket, amelyeket a legutóbbi eszközein tudott használni. A Huawei az Egyesült Államoknak köszönhetően nehéz helyzetben van a chipkészletek beszerzése terén.

Az egyetlen remény egy szabadalmi bejelentés, amelyet egy extrém ultraibolya (EUV) litográfiai gép fényforrás-komponensére nyújtott be. Ezek a gépek rendkívül vékony áramköri minták szilícium chipekre maratásához szükségesek. Az általa gyártott vonalak vékonyabbak, mint az emberi haj, és olyan chipek gyártásához szükségesek, amelyek felvehetik a versenyt az olyan vezető öntödékkel, mint a TSMC és a Samsung.

De csak egy cég gyártja ezt a gépet, és ennek a holland cégnek, az ASML-nek megtiltották, hogy ezt a terméket Kínába szállítsa. De ha a Huawei ki tudja fejleszteni saját EUV rendszerét, az nagy áttörést jelentene a Huawei és Kína számára.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

2019.06.01
| Telefonguru
Az S100 Apex szinte minden fizikai behatásnak ellenáll, 128 gigabájt tárhellyel és gyönyörű kijelzővel érhető el hazánkban.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

2023.02.21
| Phone Arena
A múlt hónap elején érkezett egy hír, miszerint a Huawei tömegesen gyártja saját lapkakészleteit.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei