Egy képen a Huawei P40 család az összes színben

2020.03.17| Phone Arena

Egyetlen fotó, amely bár nem játszik a szivárvány minden színében, de annál érdekesebb a Huawei P40 szériát várók számára.

Március 26-án érkezik a Huawei P40, a Huawei P40 Pro, valamint a Huawei P40 Pro Premium Edition. Előbbi kettő ezüst, szürke, narancs (vagy arany), fekete, kék és Aurora színekben kerül bejelentésre, bár az összes árnyalat biztosan nem lesz egyetlen piacon sem kapható együtt, régiónként változik a kínálat.

Egy képen a Huawei P40 család az összes színben

A P40 széria alig több, mint egy hét múlva debütál, többek között teljesen megújult, 52 megapixeles, IMX700, RYYB szenzorral, jobb zoommal, nagyobb érzékelővel, Kirin 990 5G-s chipsettel, dual szelfi kamerával az előlapon és legalább egy a kínálatból 120Hz-es OLED kijelzővel érkezik.

A hírhez kaptunk egy teaser videót a P40 Pro modellről, amely a Weibora került fel. Ahogy az várható volt, érdemi információt nem osztott meg a gyártó az új zászlóshajóról, mindössze a hajlított sarkok, élek és a kamera púp látható oldalról. Mivel a Huawei a már bemutatott teaser fotó után a videóhoz is hozzátette a #VisionaryPhotography hashtaget, megerősítést nyert, hogy a P40 széria továbbra is fotózásra fókuszál; ha eddig nem lett volna egyértelmű.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei