Kamera púpot hoz a Huawei P40 széria

2020.03.10| GSM Arena

A Huawei fotót hozott, amin jól látható az egyik új P40 kamera sziluettje.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A kínai gyártó gőzerővel dolgozik a Huawei P40 és a Huawei P40 Pro bejelentésén, érkezik velük együtt a P40 Premium Edition is. Richard Yu, a cég elnök-vezérigazgatója már korábban elárulta, az eseményre március 26-án kerül sor Párizsban, ma pedig egy hivatalos teaser fotót kaptunk a gyártó saját oldalán.

Ezen a Huawei P40 Series felirat, valamint a bejelentés dátuma mellett a #VisionaryPhotography hastag és a hátlapi kamera sziluettje látható, ami jól láthatóan kiáll a burkolatból és a pletykák szerint öt optikát is rejt.

Kamera púpot hoz a Huawei P40 széria

Minden Huawei P40 okostelefon Kirin 990 chipsettel érkezik, az 5G-s hálózati támogatás piacfüggő lesz. A korábbi hírek szerint a P40 lesz a legmegfizethetőbb a kínálatból három kamerával, ezt követi a P40 Pro 52+40+8 kamerás fő összeállítással. A Huawei P40 Premium Edition öt kamerát hoz, ebben pedig minden lesz, amit csak várhatunk, ultraszéles látószögű lencse, periszkópos teleobjektív, nagy felbontású fő kamera, ToF szenzor és makro érzékelő a közeli fotókhoz. Alig két hét múlva minden kiderül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei