Hibás kijelzővel jön a Galaxy S3

2012.05.22| XDA

Lassan kötelező lesz, hogy minden új csúcsmobil hibás megjelenítővel kerüljön piacra, a jelek szerint ez alól a már megjelenése előtt egekig magasztalt Samsung Galaxy S3 sem kivétel.

Lassan kötelező lesz, hogy minden új csúcsmobil hibás megjelenítővel kerüljön piacra, a jelek szerint ez alól a már megjelenése előtt egekig magasztalt Samsung Galaxy S3 sem kivétel. Az XDA Developers fórumtagja, Zanr Zij árulta el, hogy a nála járt készülék megjelenítőjével komoly gondok akadnak. A Galaxy S3 modell állítása szerint végleges, IMEI számmal is ellátott piaci változat, így nem egy fejlesztői telefonról van szó, amely később módosított, javított verzióban kerülhet a boltokba. Az alábbi fotókon egyértelműen látható a gond, maximum fényerőn a fehér erős rózsaszínbe vált. A Samsung Galaxy S3-at a Galaxy S2, a Galaxy Note, valamint a HTC One X készülékekkel hasonították össze. Várjuk a Samsung hivatalos tájékoztatóját a témával kapcsolatban.

Hibás kijelzővel jön a Galaxy S3

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei