DxOMark díjat kaptak a Samsung Galaxy S10+ kamerái

2019.02.27| Samsung

Nívós elismerésekben részesültek a Samsung Galaxy S10+ kamerái.

A Samsung Galaxy S10+ okostelefon kapta a legmagasabb pontszámot a DxOMark tesztlaboratórium előlapi kamerákat rangsoroló független tesztjén. Az új prémium telefon hátlapi kamerája szintén az elsők között végzett a DxOMark Mobile rangsorán. A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét rangsorolják különböző szempontok alapján.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztkategóriákat a tudományos protokollnak megfelelő, a legkorszerűbb laboratóriumi eszközök által támogatott előkészületek után vezették be. Az eszközök kép- és videóminőségét vizsgáló mérnöki tesztek megbízható információkat és adatokat szolgáltatnak a felhasználók számára a telefonok kamerateljesítményéről. A végső pontok a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok összesítéséből adódnak. Minél magasabb pontszámot kap egy telefon, kamerája annál jobb minőségben örökíti meg a pillanatot. 

DxOMark díjat kaptak a Samsung Galaxy S10+ kamerái

A Galaxy S10+ egyedüliként első helyezést ért el a DxOMark Selfie rangsorán előlapi kamerájával, amely 96 pontos értékelést kapott. A teszt igazolja, hogy a Dual Pixel Selfie kamerát és a második, Mélységérzékelő kamerát magában foglaló Galaxy S10+ duál előlapi kamerája valóban kivételes teljesítményre képes. A Galaxy S10+ duál előlapi kamerája a művészi elmosás effektet is támogatja, valamint UHD minőségű fotókat és videókat készít, így bárki fokozhatja vele közösségi média szereplésének minőségét. 

DxOMark díjat kaptak a Samsung Galaxy S10+ kamerái

A Galaxy S10+ emellett megosztott első helyezést ért el a DxOMark Mobile rangsorán 109-es összetett pontszámával, amely a fotóminőséget (114) és a videóminőséget (97) értékelő pontszámokból adódott össze. A 109-es összesített pontszám az eddigi legmagasabb érték, amelyet hátlapi kamera kapott. A Galaxy S10+ kamera-teljesítményének értékeléséhez a DxOMark megvizsgálta az eszköz tripla hátlapi kameráját expozíció és kontraszt, szín, autofókusz, textúra, zaj, vaku, képstabilizátor (videónál) zoom és elmosás szempontjából is. 

DxOMark díjat kaptak a Samsung Galaxy S10+ kamerái

Úttörő kijelzőjével, megújult kameratechnológiájával és intelligens teljesítményével a Galaxy S10+ egy teljes évtized Galaxy innovációinak méltó örököse. A Samsung iránymutató kamera-megoldásai a Galaxy S10+ okostelefonban is megmutatkoznak: a Szupergyors Duál Pixel és Duál Rekesz funkciók segítségével lenyűgöző fotók és videók készíthetők. A Galaxy S10+ professzionális kamerájának innovatív megoldásai a következők: 

  • Kiemelkedő minőségű előlapi és hátlapi UHD videofelvétel és lejátszás, élethű minőségben. A hátlapi kamera HDR10+ minőségben is rögzíti a tartalmakat.
  • Ultraszéles látószögű lencse, amely úgy adja vissza a világ egy részletét, ahogy a felhasználók azt a valóságban is látják. Az új, 123 fokos látómezővel rendelkező lencsével akár az egész család megörökíthető egyetlen képen, így többé senki sem marad le a fotókról.
  • Teleobjektív, amely kétszeres optikai zoomot és akár tízszeres digitális zoomot biztosít, hogy minden pillanatról a legrészletesebb képet kapjuk.
  • Forradalmi Duál Rekesz lencse, amely az emberi szemhez hasonlóan működik. Automatikusan alkalmazkodik a megváltozott fényviszonyokhoz, f/1.5 és f/2.4 rekeszérték között, hogy éjjel-nappal profi képek készülhessenek.
  • Szuperstabil kamerafunkció digitális stabilizálási technológiával, amelynek köszönhetően a mozgalmas pillanatokat is kiemelkedő minőségben örökíthetjük meg. A Galaxy S10+ kamerájával folyamatos és stabil képek rögzíthetők akár síelés vagy kerékpározás közben is.
  • Szuperlassítás funkció, amely bármilyen hétköznapi pillanatot érdekessé tesz a hagyományos lassított felvételnél négyszer lassabb rögzítéssel.
  • Neurális Processzor (NPU) alapú mesterséges intelligencia funkciók, amelyeknek köszönhetően anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. Akár napközben vagy éjszaka, beltérben vagy a szabadban, a Jelenetoptimalizáló beállítja a fotó kontrasztját és színeit, így tökéletesítve a képminőséget. A Galaxy S10+ Fényképezési javaslatok funkciója ideális beállításokat ajánl a képekhez, így biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek majd.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

A Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

2018.12.03
| GSM Arena
A Samsung jövőre érkező csúcsmobilja leverte a Huawei nagyágyúját.
Hatalmas lesz a Galaxy S10+

Hatalmas lesz a Galaxy S10+

2018.06.27
| SamMobile
Bár egyelőre csak pletykából van sok az idei Galaxy S10-ről, úgy tűnik, készül belőle vérbeli phablet is.
Samsung Galaxy S10: 12 GB RAM-mal

Samsung Galaxy S10: 12 GB RAM-mal

2018.10.26
| Phone Arena
A Samsung Galaxy S10-ből készül egy brutál tudású verzió 5G-vel.
Ezen spórol a Samsung

Ezen spórol a Samsung

2019.01.10
| SamMobile
Egy fontos funkciót kihagy a legolcsóbb Galaxy S10 modellből a gyártó.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei