Mindent visz kamerában a Huawei P30 Pro

2019.03.27| GSM Arena

Megjelent a Huawei P30 és a P30 Pro, természetesen már most tesztek tömkelegét olvashatjuk róluk.

A Huawei P30 Pro kameráját a DxOMark is letesztelte és bizony mindent vitt, mint a piros hetes. 119-es pontszámmal jelenleg a dobogó tetején áll a Huawei Mate 20 Pro, a Huawei P20 Pro, valamint a Samsung Galaxy S10+ előtt, ezek mindegyike 112 pontszámmal érte el a helyet. A 119 pontot a kiváló minőségű zoommal – ötszörös veszteségmentes és tízszeres hibrid –, valamint a bokeh renderelésnek köszönheti.

A Huawei P30 Pro két új hardverre támaszkodik, a 125 mm-es periszkóp kamerára és a 3D ToF érzékelőre. Jelenleg ez a zoom kamera a legjobb a világon, ez teljesen egyértelmű. A bokeh fotózás ehhez hasonlóan osztályelső, a szuperfelbontás itt is használható a kétszeres nagyításhoz, a jobb portrékhoz, a ToF modul pedig sima, pontos elmosódást biztosít a háttérhez.

Mindent visz kamerában a Huawei P30 Pro

Ezek az információk persze semmit nem vesznek el a 40 megapixeles fő érzékelő dicséretéből, amely kiválóan használható alacsony fényviszonyok mellett, ugyanis megfelelő részletet biztosít és a zajmentesség is sokáig adott. A Huawei P30 Pro kamerája nem tökéletes, de már majdnem. A dinamikai tartomány kissé kicsi, valamint a színhűség is lehetne jobb, ebben a Mate 20 Pro valamivel jobban teljesít.

Mindent visz kamerában a Huawei P30 Pro

A kamera 97 pontot kapott videórögzítésre, amely nagyszerű, de nem a valaha volt legjobb, itt egyezik a tudás a tavalyi nagyágyú Huawei Mate 20 Proval újfent. Az OIS és EIS – optikai és elektronikus képstabilizátor – kombinációja biztosítja a folyamatos, fókuszos felvételeket alacsony fényviszonyoknál is, ám a színhűség továbbra is problémás, illetve a képsebesség néha instabil.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mindent visz kamerában a Huawei P30 Pro

A Huawei P30 Pro 32 megapixeles előlapi kamerája 89 pontot ért el a DxOMarknál, azonban a Galaxy S10+ a 96 pontjával lényegesen jobb. Az első kamera kiváló dinamikai tartományt és teljesítményt ad gyenge fényviszonyoknál, a bokeh mód is megfelel ahhoz képest főleg, hogy egyetlen kamerával dolgozik a telefon. Érdekes, hogy a 32 megapixel ellenére nem elég részletesek az önarcképek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei