18 díjat kapott a Honor Magic5 szériája

2023.03.03| Honor

A HONOR Magic5 Pro, a HONOR Magic Vs és a HONOR Magic5 Lite mind komoly elismerésekre tettek szert az elmúlt napokban.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A jelenleg is futó MWC 2023-on a HONOR Magic5 Pro és a HONOR Magic Vs megjelenésének bejelentését követően a márka 42 elismerést nyert el számos szakmédiumtól. Ezekkel a díjakkal az eszközök műszaki és prémium sajátosságai is el lettek ismerve.

A 42 kitüntetésből 18-at a HONOR Magic5 Pro szerzett különböző kategóriákban. Az Android Authority szerint az eszköz „egyáltalán nem fogja vissza magát, hogy felvegye a versenyt a legjobbakkal, mindezt pedig stílusosan teszi”, míg a Trusted Reviews „a legjobb minőségű technológiával megpakolt csúcskategóriás androidos okostelefonként” jellemezte.

A terméktesztjeiről híres Tom’s Guide így fogalmazott: „a HONOR Magic5 Pro messze a legjobb telefon az MWC 2023-on”.

18 díjat kapott a Honor Magic5 szériája

A hajlítható HONOR Magic Vs is komoly figyelmet kapott. Az XDA Developers kedvenc hajlítható telefonjaként titulálta, míg a MakeUseOf – az egyik legnagyobb technológiai szakmédium – a valódi innovációját emelte ki. A HONOR Magic5 Pro és a HONOR Magic Vs 3 évnyi androidos támogatást kap, és 5 évig támogatják biztonságát patchek formájában.

A HONOR Magic5 Lite már kapható nálunk. A széria többi tagja várhatóan 2023 második negyedévétől lesz elérhető Európa szerte. A HONOR Magic Pro 12GB+512GB-os változata 1199 €-ba kerül majd. A Magic Vs 1599 €-ért lesz megvásárolható. Az elérhetőségéről később árulunk el több részletet.

Ezen felül a Magyarországon már megvásárolható HONOR Magic5 Lite a DXOMARK alapos mérései szerint a világ legjobb akkumulátorteljesítményű okostelefonja. A HONOR Magic5 Lite bruttó 159 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. A linkekre kattintva a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatából szerezhető be.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kilenc mobil nagyágyú, melyik bírja legtovább?

Kilenc mobil nagyágyú, melyik bírja legtovább?

2023.05.30
| The Tech Chap
Kilenc csúcsmobilt tesztelt le The Tech Chap YouTuber és ebből kiderült, melyik telefon bírja legtovább egyetlen töltéssel.
Ajándékok járnak a Honor Magic5 Lite-hoz

Ajándékok járnak a Honor Magic5 Lite-hoz

2023.03.10
| Honor
A gyártó újabb meglepetéssel készült a HONOR Magic5 Lite felhasználók számára, akik exkluzív, ingyenes témákkal és a kijelzőn mindig látható Always-On Display funkciókkal szabhatják igazán személyre okostelefonjaikat.
Ajándék tablet jár a Honor Magic5 Prohoz előrendelésben

Ajándék tablet jár a Honor Magic5 Prohoz előrendelésben

2023.04.21
| Honor
Tegnaptól előrendelhető a cég legújabb csúcskategóriás telefonja, a Honor Magic5 Pro az eMag kínálatában, aki pedig él a lehetőséggel, az ajándékba egy Honor Pad 8 tabletet kap, ami 12”-es, 2K Honor FullView kijelzőt és nyolc erőteljes hangszórót biztosít.
Más telefonmárka ért el hasonlót?

Más telefonmárka ért el hasonlót?

2023.02.14
| GsmArena
A Honor Magic5 Pro Guinness-rekordot döntő pillanatot készített AI kamerájával!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei