Jön a Magic5 család legolcsóbb tagja!

2023.02.21| Honor
Címkék:

Honor Magic5 Lite


Kompakt formatervezéssel, ívelt OLED kijelzőjével és hosszú üzemidejű akkumulátorral kimagasló élményt nyújt a Honor Magic5 Lite.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A HONOR bejelentette, hogy március elejétől megvásárolható a HONOR Magic5 Lite Magyarországon. A Magic széria legújabb Lite terméke kiváló megjelenítési élményt nyújt 120Hz-es OLED ívelt kijelzőjével, nagy kapacitású akkumulátorával és a Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal. A kedvező áron elérhető okostelefon még több ember számára teszi elérhetővé a készülék nyújtotta kiváló technológiát.

Gyönyörű kijelző

A HONOR Magic5 Lite 6,67”-es OLED ívelt kijelzője 2400x1080 pixel felbontást támogat és akár 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni. Az ultravékony kávákkal 93%-os képaránya van, míg az ívelt, edzett üveg osztályelső kijelzőt kínál.

A gyors reflexeket igénylő videojátékokhoz kifejezetten ideális a HONOR Magic5 Lite kijelzője, ugyanis akár 120Hz-es képfrissítést és 300Hz-es érintési mintavételezési frekvenciát is támogat, amivel azonnal reagál a felhasználó inputjaira.

Jön a Magic5 család legolcsóbb tagja!

Egy mesterséges intelligencia hajtotta, innovatív „félreérintés-gátló” technológiával egy kézzel is úgy lehet használni, hogy nem okoznak felesleges bosszankodást a véletlenül bevitt parancsok.

Az alacsony kékfénykibocsátásnak köszönhetően a TÜV Rheinland által elismert okostelefon kíméli a szemeket, és az iparban is kiemelkedő, 1920Hz-es PWM tompító technológiával csökkenti a vibrálását, tovább enyhítve a hosszú használatból fakadó szemfáradást.

Vékony burkolat és nagy kapacitású akkumulátor

A HONOR Magic5 Lite megörökölte a csúcskategóriás Magic széria kameraelrendezését: a hátlapján mátrix csillaggyűrű elrendezés látható. A gyűrű mentén található egy 64 MP-es, ultratiszta fő-, egy 5MP-es, széleslátószögű és egy 2MP-es makro kamera.

Annak ellenére, hogy csak 7,9mm vékony és 175g nehéz, a HONOR Magic5 Lite 5100mAh-s akkumulátorral felszerelt, amivel akár 29 órányi YouTube Music streamelésre, 24 órányi YouTube videózásra, 19 órányi TikTok-böngészésre, 21 órányi közösségimédia-görgetésre vagy 11 órányi videojátékozásra alkalmas egy töltéssel.

Jön a Magic5 család legolcsóbb tagja!

Tökéletes tehát azoknak, akik napközben végig szeretnének aktívak maradni, anélkül, hogy aggódniuk kellene készülékük lemerülése miatt. 30 perces töltés után 12,5 órányi videostreaminget bír az eszköz, így szinte sosem kell aggódni az alacsony töltöttségi szint miatt.

HONOR RAM Turbo

A Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal a HONOR Magic5 Lite jó teljesítményt biztosít. A felhasználói élményt tovább fokozza a HONOR RAM Turbo, ami lehetővé teszi az okostelefonnak, hogy a tárhely egy részét RAM-ként használja több alkalmazás aktívan tartásához, fokozva a multitaskingolást.

Az Android 12 alapú Magic UI 6.1-es operációs rendszer mellett a HONOR Magic5 Lite egy „öregedésgátló” motorral is fel van ruházva, ami minimalizálja az idővel járó teljesítménycsökkenését, így garantálva konzisztens, intelligens felhasználói élményt. A HONOR Share és a Multi-screen Collaboration funkciókkal gyorsan lehet adatokat átvinni és multitaskingolni.

Jön a Magic5 család legolcsóbb tagja!

Honor Magic5 Lite ár és elérhetőség

A HONOR Magic5 Lite három színben érhető el: éjfekete, smaragdzöld és titánezüst. A HONOR Magic5 Lite március elejétől vásárolható meg a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatában 159.999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Magic termékcsalád további tagjairól pedig 2023. február 23-án 13:30-tól az MWC 2023 keretein belül tartott termékbejelentésünkön tudhatnak meg többet az érdeklődök.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei