Hazánkban is kapható a hajlítható HONOR Magic Vs

2023.07.27| Honor

Magyarországon is kapható már a HONOR Magic Vs, a vállalat sokoldalú hajlítható készüléke.

A HONOR Magic Vs egy kifejezetten vékony és könnyed készülék: összecsukva csak 12,9mm, valamint 267g. Kompakt kialakítása ellenére 5000mAh-s akkumulátora van, ami a legnagyobb a 270g alatti, jelenleg megvásárolható okostelefonok közül.

A készüléket a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platformja hajtja, ami a korábbiaknál hatékonyabb, gyorsabb és összességében kitűnőbb felhasználói élményt biztosít. A HONOR Turbo X motorjaival pedig hosszabb akkumulátor-élettartamot és zökkenőmentesebb használatot kínál.

Hazánkban is kapható a hajlítható HONOR Magic Vs

A HONOR Magic Vs-en a legújabb, Android 13-on alapuló HONOR MagicOS 7.1 fut. A többeszközös együttműködést lehetővé tevő MagicRing vagy az intelligens szövegfelismerést kínáló Magic Text funkciókon túl ez a csúcskategóriás telefon lehetőséget biztosít arra is, hogy egyszerre több alkalmazást kezeljenek a felhasználók, illetve azt, hogy több ablakban intézzék dolgaikat egy appon belül: ezek a Smart Multi-window és az App Extender funkciók.

Könnyed kialakításához a forradalmian új gyártási módszer is hozzájárul, ugyanis egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel az előző generáció 92 alkotóelemét csupán 4-re csökkentve. Kitűnő tartóssággal büszkélkedhet a zsanér, ami 400 ezer összecsukást is kibír a TÜV Rheinland mérései alapján.

Ez több mint 10 évnyi használatnak felel meg, ha naponta 100 összecsukást veszünk alapul – ez pedig a hajlítható kijelzős okostelefonok kialakításának új mérföldköve. A zsanér kifinomult struktúrájának köszönhetően rés nélkül csukható össze, és kinyitva szinte teljesen lapos a kijelzője – amit egyik versenytárs készüléke sem kínál jelenleg.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Hazánkban is kapható a hajlítható HONOR Magic Vs

A HONOR Magic Vs egy felhasználóbarát 6,45”-es külső kijelzőt kínál 21:9-es, 90%-os képaránnyal. Kinyitva tabletszerű élményt nyújt egy extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, lehetővé téve a könnyed multitaskolást és tartalomfogyasztást. Profi szemkímélő megoldásaival hatékonyan csökkenti a szemek terhelését: ilyenek a dinamikus fénytompítás és a napszakhoz igazított fényerőszabályozás az 1920Hz-es PWM-tompítással. Utóbbi a valaha elért legmagasabb frekvencia a jelenleg elérhető összecsukható okostelefonok között.

A HONOR Magic Vs hármas kamerarendszerrel rendelkezik, ami egy 54MP-es IMX800-as fő, egy 50MP-es ultraszéles és makró fő, és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomra képes kamerából áll.

A HONOR Magic Vs 649.990 Ft-ért vásárolható meg fekete színben az eMAG kínálatából a linkre kattintva. Minden vásárló egy ajándék tokot is kap új készüléke mellé.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

2022.02.03
A HONOR első számú márka lett az Android okostelefonok piacán Kínában 2021 utolsó negyedévében, de az Apple még tartja a vezető helyét
Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

2023.09.06
| Phone Arena
A Honor Magic V2 összecsukható okostelefon olcsóbb lett mint a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Pixel Fold.
Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

2023.07.13
| GSM Arena
A Honor bejelentette harmadik generációs összehajtható telefonját – a Magic V2-t. Igazi dizájncsoda, mindössze 9,9 mm-es összecsukott állapotban (4,7 mm-es kihajtva), súlya pedig 231 gramm.
Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

2023.08.06
| Telefonguru
Noha ez egy szokványos frissítés, a Samsung Galaxy Z Fold5 jobb csuklópántot, könnyebb házat és világosabb kijelzőt, valamint hosszabb üzemidőt biztosít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei