Samsungok akcióban karácsonyra

2019.12.05| (x)
Címkék:

Alza

,

karácsony

,

akció

,

Samsung


Tegyél Samsung telefont vagy kiegészítőt a fa alá magadnak vagy szeretteidnek! Segítünk választani.

Mindenféle mobilos kategóriában találhatunk jóárasított terméket az Alzánál, ha Samsung okostelefonok közül szeretnénk vásárolni. A legjobb ajánlat a Galaxy S10+ két SIM kártyás változata 1 terabájt tárhellyel. A 6.4 colos, 3040×1440 pixel felbontású kijelzővel, legújabb processzorral, 12 gigabájt RAM-mal, és az 1 terabájtot még további fél terával bővíthető tárhellyel ellátott okostelefon igazi csúcs.

Samsungok akcióban karácsonyra

12+16+12 megapixeles kamera, csúcs fotózási képesség, jack dugó, vezeték nélküli és fordított töltés, hamarosan érkező Android 10. Mi kellhet még? Persze ennek ára van, a Galaxy S10+ legjobb verziója 490 ezer forintba kerül teljes áron, ám az Alzánál most 355.690 forintot kell érte leperkálni, ez pedig elképesztően jó ajánlat arányaiban. 

Ennél klasszisokkal olcsóbb árfekvésben játszik a Samsungnál a Galaxy Note 10, avagy a kisebb modell a maga 6.3 colos kijelzőjével, 8 gigabájt RAM-mal, 256 gigabájt tárhellyel és minden olyan tudással, ami szemnek és szájnak ingere lehet. Senki nem bírja ki könnyes szemek nélkül ezt az ajándékot karácsonykor. Az Alzánál most az ezüst verzió akciós, 293.990 forintba kerül 329.990 forint helyett.

Samsungok akcióban karácsonyra

A fentieknél jóval olcsóbb a Galaxy A70 dual SIM-es mobil, amely háromféle színben, 128 gigabájtos tárhellyel akciósan most 130.290 forint helyett 109.990 forintért elhozható.

Aki viszont nagyon nem szeretne ennyit költeni mobilra, annak itt a Galaxy A20e, amely 62.090 forint helyett lélektani határon, 49.990 forintért vásárolható meg négy színben is. Az ár ne tévesszen meg senkit, a Samsung idén megújított A termékcsaládja kifejezetten jó ár-érték arányú. Ennyi pénzért 5.8 colos, HD felbontású kijelző, 8 magos processzor, 3 gigabájt RAM, 32 gigabájt, bővíthető tárhely, 13+5 megapixeles hátlapi kamera, jack dugó, ujjlenyomat-olvasó és gyorstöltés is jár.

Samsungok akcióban karácsonyra

Nemcsak a fenti mobilokhoz, de általánosan a Samsungokhoz ajánljuk az Alza Samsung kiegészítő akcióit, ahol tokok és fitnesz karkötők mellett éppen az okosórák is szépen leértékeltek most.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei