Durván drága a Microsoft laptopot kiváltó tablete

2014.05.23| Phone Arena

A redmondi óriás a héten hivatalosan is bejelentette a Microsoft Surface Pro 3 készüléket, amely állításuk szerint kiválthatja a laptopot is.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A redmondi óriás a héten hivatalosan is bejelentette a Microsoft Surface Pro 3 készüléket, amely állításuk szerint kiválthatja a laptopot is. A legújabb Windows 8.1-es táblagép legütõsebb tulajdonsága a magnézium burkolat és a vékonyság, emellett strapabíróság, a bemutatón is ejtettek le Pro 3-at és semmi baja sem lett. Az új Surface 800 grammot nyom a mérlegen, így 100 grammal könnyebb lett elõdjénél, ehhez pedig az igencsak impozáns 9.1 mm vékonyság tartozik. A dizájnt és a használatot erõsíti a hátlapba beépített kitámasztó.

A Surface Pro 3 12 colos megjelenítõje ClearType technológiával készült, a képarány 3:2, annak minden elõnyével és hátrányával együtt, hiszen ezzel a megoldással a Pro 3 megjelenítõje hat százalékkal nagyobb mint a 13 colos MacBook Air notebooké. A Pro 3 a 12 colos képátlóhoz 1440×2160 pixelt tud megjeleníteni, ez 216ppi pixelsûrûséget jelent.

A magnézium burkolat alatt a negyedik generációs i7 processzor található egy HD 4400 grafikus gyorsítóval, de természetesen költséghatékonyság miatt elérhetõ lesz i3 és i5 CPU-val is. Akár 8 gigabájt RAM-mal is megrendelhetõ lesz késõbb a Pro 3, a belsõ tárhely pedig 64-512 gigabájt között alakulhat. A nagy teljesítmény ellenére nem melegedik túl a gép, köszönhetõen a ventilátor-mentes hûtõrendszernek és az oldalt elhelyezett szellõzõknek. Egy feltöltéssel akár 9 óra böngészést is biztosíthat a Microsoft Surface a gyári adatok szerint.

Multimédia szempontjából megtalálható a Pro 3-ban két darab, öt megapixeles kamera, egy az elõ-, egy a hátlapon, valamint két mikrofon. Az elõlapi hangszóró mintegy negyvenöt százalékkal hangosabb mint az elõdje. Videóból 1080p@30fps értékkel tud mozgóképet rögzíteni a készülék. Jó hír a microSD kártya, a mini display port és az USB 3.0 jelenléte. A tablet gyárilag Surface Pen ceruzával érkezik, mely kitûnõen használható rajzoláshoz vagy kézzel írt jegyzetek készítéséhez. Ami viszont sajnos nem jár a táblagéphez gyárilag – és az árazáson kívül ez is hatalmas probléma – az a csatlakoztatható Type Cover billentyûzet, ezért még külön kell 130 dollárt leszurkolni, így pedig végképp nem lehet ellenfele ilyen kombinációban semminek, drága és még külön költeni is kell rá. A dokkolóért további 200 dollárt kér el a Microsoft.

A Microsoft Surface Pro 3 május 21-tõl elõrendelhetõ, boltokba június 20-án kerül a tengerentúlon (Európában augusztus végére várható) az alábbi árakon:

  • 4th gen Intel® Core™ i3, 64 GB and 4 GB of RAM - $799
  • 4th gen Intel® Core™ i5, 128 GB and 4 GB of RAM - $999
  • 4th gen Intel® Core™ i5, 256 GB and 8 GB of RAM - $1,299
  • 4th gen Intel® Core™ i7, 256 GB and 8 GB of RAM - $1,549
  • 4th gen Intel® Core™ i7, 512 GB and 8 GB of RAM - $1,949


A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei