A Microsoft eltüntetné a Nokiát?

2013.09.19| Unwired View
Címkék:

Nokia

,

Sirius

,

tablet

,

Asha

,

Microsoft


Az orosz blogger, Eldar Murtazin szerint a Microsoft nem örül a Nokia tabletjének és csökkentené az Asha modellek számát is.

Az orosz blogger, Eldar Murtazin szerint a Microsoft nem örül a Nokia tabletjének és csökkentené az Asha modellek számát is. Eldar Twitter üzenetei szerint a redmondi óriás próbálja minél több jövendõbeli, ám még idénre tervezett Nokia készülék megjelenését törölni. Ilyen például a Nokia Sirius tablet, valamint több olcsó, Asha érintõkijelzõs telefon. A Microsoft úgy viselkedik mintha már most sajátja lenne a finn cég mobilos részlege. Jelenleg több nézeteltérés is akad a két cég között, hogy bizonyos Nokia eszközök, fejlesztések együtt járnak-e a felvásárlással vagy sem. Mindenesetre meglepõ a Microsoft viselkedése, hiszen a Nokia részvényesei még nem hagyták jóvá a felvásárlást, így akár visszafelé is elsülhet az akvizíció.

A Microsoft eltüntetné a Nokiát?Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei