Akkumulátor teszt: abszolút győztes az iPad

2012.12.07| Which Blog

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon melyik internettábla bírja egyetlen feltöltéssel a legtovább.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon melyik internettábla bírja egyetlen feltöltéssel a legtovább. A brit Which? Tech Daily blog munkatársai a gyári adatok böngészése helyett úgy döntöttek, hogy beszereznek minden, manapság újnak mondható fontosabb modellt és letesztelik. Az egyértelmű győztes a Retina Display-t kapott iPad lett, amely 811 percig bírta a Wi-Fi segítségével való webes szörfölést, ezt követi az iPad 2 a maga 590 perces rendelkezésre állásával, majd jön a Sony Xperia Tablet S 534 perccel, aztán a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 532 perccel, de nem sokkal marad le a Microsoft Surface RT 501 perccel. Ami a hét colos táblagépek csatáját illeti, itt is az Apple terméke viszi a prímet, hiszen az iPad mini 783 percig bírta a kiképzést, ezt követte az Amazon Kindle Fire HD 591 perccel, majd a Google Nexus 7 550 perccel. A teszthez fontos információ, hogy a tesztelt modellek fényerejét megfelelő műszer segítségével 200 nitre állították, hogy a megjelenítők a lehető legkevésbé befolyásolják az eredményeket.

Akkumulátor teszt: abszolút győztes az iPad

Akkumulátor teszt: abszolút győztes az iPadBöngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei