Fillérekért: új Google Nexus 7.7

2013.04.04| BGR

Egyre agresszívebb árazásba kezd nyáron a Google a tervek szerint, érkezik ugyanis a Nexus 7 utódja, még nyomottabb áron.

Egyre agresszívebb árazásba kezd nyáron a Google a tervek szerint, érkezik ugyanis a Nexus 7 utódja, még nyomottabb áron. Júliusban kerülhet bemutatásra a Google és az Asus második közös táblagépe. A Reuters két forrása is állítja, nagyobb méretű és biztos, hogy magasabb felbontású kijelző várható, az Nvidia Tegra 3 processzort Qualcomm Snapdragon-re cserélik ki, valamint 2013 második felében 6-8 millió új Nexus 7.7-et terveznek eladni. A méretes eladást az igen olcsó, mindössze 149 dolláros ártól várják, a megjelenéskor pedig az előd modell értékesítését megszüntetik. A 149 dolláros árral alávághatnak az Amazon Kindle Fire-nek és az Apple iPad mininek, ez utóbbi legolcsóbb változatban ugyanis 300 dollárba kerül. Más kérdés, hogy az öreg kontinensen hogy alakulnak majd az árcédulák, hiszen az Egyesült Államokban most is 199 és 249 dollárba kerül a 16 és 32 gigás Nexus 7, hazánkban pedig gyakorlatilag kétszeres szorzóval lehet számolni az adók és szállítási költség miatt.

Fillérekért: új Google Nexus 7.7Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei