Ekkora lesz az iPad mini?

2012.07.11| Gotta Be Mobile

Egy érdekes fotó került ki az internetre, állítólag a narancssárga tok a még hivatalosan nem is létező Apple iPad minihez készült.

Egy érdekes fotó került ki az internetre, állítólag a narancssárga tok a még hivatalosan nem is létező Apple iPad minihez készült. A GottaBeMobile dobta be a köztudatba a képet, egy fejlesztői teszt-tok látható rajta. A weboldal szerint a tokból egyértelműen kiderül, hogy az új táblagép vékonyabb lesz mint a jelenlegi, harmadik generációs iPad, méretét tekintve pedig nagyjából kétharmaddal számolhatunk, ahogy a nemrég említett kisebb csatlakozó is valós. Fontos újítás, hogy két mikrofon is található a 19 pines port mellett, így tehát elég kis méretű lesz az iPad mini ahhoz, hogy akár kézben tartva is lehessen vele telefonálni.

Az Übergizmo kiszámolta a mini méreteit az alatta látható harmadik generációs iPad adataiból, ezek szerint az iPad mini 213.36 mm magas és 143.67 mm széles lesz, így tehát minden tekintetben méretesebb lesz a Nexus 7-nél. A GottaBeMobile szerint 7.85 colos, 1024×768 képpont felbontású, a Sharp által gyártott IZGO kijelzővel, októberi piacra kerüléssel és 299 dolláros áron várható az új almás táblagép.

Ekkora lesz az iPad mini?

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ekkora lesz az iPad mini?A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei