Az Apple Watch Ultra lenyűgözte a strapatesztet végzőket

2022.09.28| 9to5 Mac

Pénteken mindenki számára hivatalosan is bemutatkozott az Apple Watch Ultra, és ahogy az várható volt, számos extrém teszt is előkerült már.

Ezek a tesztek hihetetlenül hosszúak, hogy teszteljék az Apple Watch Ultra tartósságát, fitneszfunkcióit és még sok mást. Az eredmények meglehetősen lenyűgözőek.

A TechRax által a YouTube-ra feltöltött egyik videóban kalapáccsal és ejtési teszttel teszik próbára az Apple Watch Ultra tartósságát. Az Apple Watch Ultra számos olyan megoldással rendelkezik, amelyek kifejezetten a tartósságot szolgálják. Ez magában foglalja az új titán felületet, a lapos kijelzőt, a koronavédőt és még sok mást.

Az Apple Watch Ultra lenyűgözte a strapatesztet végzőket

Ebben a tesztben láthatja, hogy az Apple nem hazudik, amikor az Apple Watch Ultra tartósságát hirdeti. Az eszköz hihetetlenül jól bírja a kalapácstesztet, túléli az ismételt ütéseket anélkül, hogy károsítaná a kijelzőt.

Sajnos maga az Apple Watch Ultra valójában kikapcsol, és nem kapcsol vissza, mielőtt a kijelző megsérül. Ez valamiféle belső károsodást jelez, amely annak ellenére történt, hogy a zafír kijelző átadta magát a kalapácsnak. A TechRax emellett néhány ejtési tesztet is végzett, mivel egyetlen tartóssági teszt sem teljes önkényes ejtési tesztek nélkül.

A Mélység alkalmazás tesztelése

Eközben a YouTuber DC Rainmaker egy külön tesztet végzett az Apple Watch Ultra új Depth alkalmazásával és a víz alatti teljesítményt figyelte. Ez a videó egy búvárkamra segítségével teszteli az Apple Watch Ultra készüléket, szimulálja a merülés élményét és ellenáll a kapcsolódó nyomásváltozásoknak.

Az Apple Watch Ultra mélységmérője valós idejű mérést tesz lehetővé a víz alatti mélységről akár 40 méterig, valamint vízhőmérséklet-leolvasást is biztosít az Apple szerint. A Depth alkalmazás integrálódik ezzel, hogy valós idejű adatokat jelenítsen meg leszállás közben.

A videó azt is bemutatja, hogy mi történik, ha ennél a 40 méternél mélyebbre megy, a Depth app pedig figyelmeztetést jelenít meg, hogy nem fog látni semmilyen adatot, amíg nem tér vissza 40 méteres vagy magasabb szintre.

David Smith tesztje

Végül, de nem utolsósorban, az iOS fejlesztője, David Smith is tesztelte az új strapabíró okosórát. Vadonatúj Apple Watch Ultrájával Smith kirándult a skót felföldre.

„Állapotjelentés az Apple Watch Ultra Expedíció 1. napja után: ez az eszköz csodálatos, imádom a hatalmas képernyőt, remekül működött a nyomon követés és a navigáció. Még mindig megtalálom az utat az Action gombbal. 18 mérföldet végzett teljesen nyomon követett edzéseket teli képernyővel… még mindig 37% van hátra.

Az Ultra Expedíció 2. napja. A mai navigációra összpontosítva a képernyő mérete nagyon jól olvashatóvá tette a térképolvasást. Ma 17 mérföldet tettem meg egy élőben frissített topográfiai térképpel a csuklómon, az akkumulátor töltöttsége 63% volt. Ja és nagyon-nagyon nedves volt."

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei