Windows Phone változatban is lesz HTC One M8

2014.07.28| Phone Arena

A tajvani gyártó a friss hírek szerint elkészíti a sikeres HTC One M8 modell Windows Phone változatát.

A tajvani gyártó a friss hírek szerint elkészíti a sikeres HTC One M8 modell Windows Phone változatát. Bár maga az információ nem teljesen újkeletű, ám régóta csönd honolt a témában. Ezúttal Tom Warren erősítette meg az újdonság érkezését Twitteren. A HTC One M8 5 colos, full HD megjelenítővel, 2 gigabájt RAM-mal, 2.3 gigahertzes Snapdragon 801 processzorral, 128 gigabájtos microSD támogatással, 2600 mAh-s akkumulátorral, teljesen fém unibody házzal, infrával és Duo Ultrapixel kamerával és BoomSound sztereó hangszórókkal érkezett, így hasonló tudás várható értelemszerűen a WP változatban is. A hírt erősíti, hogy a Windows Phone legújabb frissítése támogatja már az aktív tokokat, így a HTC Dotview Case – de akár az LG QuickCircle – is teljes-értékűen használható lesz. A készülék az egyelőre még nem létező A9 modellre épülhet, amely középkategóriás áron, ám felsőkategóriás tudással jelenik meg idén.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Megjelent a HTC One X10

Megjelent a HTC One X10

2017.04.21
| Phone Arena
Középkategóriában erősít a tajvani gyártó, hivatalosan is bemutatta a HTC One X10 okostelefont, méghozzá 4000 mAh-s akkumulátorral.
Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

2015.01.15
| Phone Arena
A Xiaomi jelenleg is zajló sajtótájékoztatóján végre hivatalosan is lerántották a leplet az idei év csúcsmobiljáról, a Mi Note phabletről.
Ne akard otthon szerelni az új HTC One-t!

Ne akard otthon szerelni az új HTC One-t!

2014.03.28
| BGR
Akárcsak elõdje, az új HTC One 2014 is a szerelõk rémálma, így ha bármi hardveres probléma adódik vele, érdemes szakszervizhez fordulni.
Megszűnik a Windows Phone

Megszűnik a Windows Phone

2014.09.17
| Daily Mobile
A Microsoft a Nokia mobilos részlegének felvásárlása után úgy döntött, megszűnteti a Windows Phone márkanevet.