Megjelent a HTC One X10

2017.04.21| Phone Arena
Címkék:

HTC One X10

,

HTC

,

One X10


Középkategóriában erősít a tajvani gyártó, hivatalosan is bemutatta a HTC One X10 okostelefont, méghozzá 4000 mAh-s akkumulátorral.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A készülék igazi prémium telefonnak látszik és nem is állunk messze az igazságtól, legalábbis ami az anyaghasználatot illeti. A rajongók évek óta két dolgot nem tudtak megbocsátani a HTC-nek, az egyik a hátlapi kamera, amelyet itt végre jól megoldottak, a másik pedig az átlagosan nem túl erős akkumulátor. Szerencsére ezzel sincs gond a HTC One X10 esetében. A HTC One M8 még anno igencsak pici, 2600 mAh-s telepet kapott, ez a HTC 10 megjelenésére 3000 mAh-sra nőtt, azonban egyre nőtt az igény a méretesebb kapacitásra.

A HTC One X10 hivatalosan is megjelent Oroszországban, így kiderült, hogy 4000 mAh-s akkumulátor kerülte bele, amely bőven kibír két teljes napot is akár töltés nélkül. A Boost+ funkciót aktiválva pedig még tovább is bírhatja, bár ez esetben értelemszerűen bizonyos kompromisszumokat kell kötnie a felhasználónak. Nem hagyta ki a gyártó a gyorstöltés támogatását sem, ahogy az ma már elvárható.

A HTC One X10 5.5 colos, Gorilla Glass által védett Super LCD megjelenítőt kapott, full HD felbontással, 401ppi pixelsűrűséggel. A rendszer alatt a MediaTek P10 processzora dolgozik nyolc maggal, mellé három gigabájt RAM és harminckét gigabájt tárhely került. Akinek ez kevés lenne, annak ott a microSD foglalat, amely akár két terabájtos kártyát is elfogad. A One X10 hátlapi kamerája végre szakított az UltraPixel megoldással és 16 megapixel felbontást kapott, ehhez f/2.0 fényértékű szenzor jár. Az előlapi kamera 8 megapixeles, f/2.2 fényértékkel. A HTC One X10 burkolata teljesen fémből készült, karc- és bizonyos mértékben ütésálló állítólag. A telefon még ebben a hónapban megvásárolható lesz Oroszországban fekete és ezüst színekben, mintegy bő százezer forintos áron.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megjelent a HTC One X10

Megjelent a HTC One X10

2017.04.21
| Phone Arena
Középkategóriában erősít a tajvani gyártó, hivatalosan is bemutatta a HTC One X10 okostelefont, méghozzá 4000 mAh-s akkumulátorral.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Hoppá: letölthető a Facebook Home!

Hoppá: letölthető a Facebook Home!

2013.04.08
| MoDaCo
A Facebook Home kezelőfelület négy nappal a hivatalos debütálás előtt kipróbálható (saját felelősségre).
Snapdragon 835: csúcsok egymás ellen

Snapdragon 835: csúcsok egymás ellen

2017.06.26
| GSM Arena
Összeeresztettek három telefont, hogy megnézzék, hol teljesít jobban a Snapdragon 835 processzor.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei