Kazam: a régi HTC-sek új mobiljai

2013.11.07| Kazam
Címkék:

Kazam

,

HTC

,

Thunder

,

Trooper


Míg az Apple és a Samsung egyre sikeresebbek a mobilpiacon, addig a HTC egyre rosszabb eredményeket produkál. Az ex HTC dolgozók céget alapítottak.

Míg az Apple és a Samsung egyre sikeresebbek a mobilpiacon, addig a HTC egyre rosszabb eredményeket produkál. Az ex HTC dolgozók céget alapítottak. Egészen pontosan néhány HTC vezető állt össze és hozott össze egy régi-új csapatot, Kazam néven lesznek elérhetők a Michael Coombes és James Atkins – ex brit HTC-sek – által verbuvált cég mobiljai. A Kazam rögtön hét okostelefont is bejelentett, a Thunder családba a Q5.0 és a Q4.5 tartozik, ezek négymagos, 1.3 gigahertzes processzorral, 4 gigabájt beépített tárhellyel, 1 gigabájt RAM-mal és microSD bővíthetőséggel kerülnek majd piacra. A Trooper széria, amely az X3.5, az X4.0, az X4.5, az X5.0 és az X5.5-öt jelenti, kétmagos, 1 gigahertzes CPU-t, 4 gigabájt tárhelyet, 1 gigabájt RAM-ot és bővíthetőséget ígérnek. A számok természetesen minden telefon esetében a kijelző képátlóját jelölik incsben.

Mindegyik Kazam telefon dual SIM-esként vásárolható meg, extraként pedig ha egy éven belül megkarcolódik a telefonok kijelzője, a Kazam ingyen és bérmentve cseréli azokat. Igazán gáláns megoldás és jó húzás egy friss cégnek. Mindegyik említett telefon elérhető lesz Európában, hiszen kifejezetten az öreg kontinensre fejlesztették azokat, a helyi igényeknek megfelelően.

Kazam: a régi HTC-sek új mobiljaiTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei