Folyékony fémből készült HTC jöhet

2013.05.28| Phone Arena

A friss pletykák szerint a tjvani gyártó 2013 második felében folyékony fém burkolattal ellátott okostelefont mutathat be.

A friss pletykák szerint a tjvani gyártó 2013 második felében folyékony fém burkolattal ellátott okostelefont mutathat be. Az alkotóelemet és talán a gyártást is a tajvani Jabon International biztosíthatja. A folyékony fém egy olyan ötvözet, amely rendkívül kopásálló. Eközben az Apple aláírt egy kétéves szerződést az amerikai Liquidmetal Intellectual-lal, szintén a folyékony fém burkolattal kapcsolatban, ezzel egyidőben pedig olyan munkaerőt kezdett toborozni, akik tapasztalattal rendelkeznek az anyaggal és az ebből készült burkolatok gyártásában. Dr. Atakan Peker, az ötvözet egyik feltalálója elárulta, az Apple-nek legalább 300-500 millió dollárjába kerül majd a megfelelő burkolat kifejlesztése iPhone-ra. A HTC jelenlegi partnere, a Catcher Technologies hivatalos tájékoztatójában azt közölte, nem hallott arról, hogy a tajvani cég leváltaná őket és az említett ötvözettel kapcsolatban sincs mondanivalójuk.

Folyékony fémből készült HTC jöhetTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei