Vennél 5200 dollárért Hublot okosórát?

2021.02.18| PhoneArena

A Hublot új okosórája, a Big Bang e Premier League Limited Edition a Wear Os-t futtatja.

Bizonyára nem kell bemutatnunk a Hublot luxus óramárkát, aki most gondolt egyet és piacra dobta a több mint 5000 dolláros okosóráját. Ma már egyre több prémium intelligens órák vannak a boltokban, melyeket olyan cégek gyártanak, mint a Tag Heuer vagy a Hublot.

Ezekért a kiegészítőkért igencsak mélyen a zsebbe kell nyúlni, illetve némelyik limitált számban érhető el, így még nehezebb hozzájutni. Ilyen okosóra például a Hublot új Big Bang e Premier League. Ebből az órából összesen 200 darabot gyártottak.

Egy titán óráról van szó, ami a Google Wear Os-t futtatja és egyedül csak az új Hublot Loves Football alkalmazást lehet vele használni, amely értesítést küld a meccs kezdéséről, a gólokról, a büntetésekről, a cserékről, a hosszabbításokról és az egyéb statisztikáról.

Ami a műszaki adatait illeti, a Hublot új Big Bang e Premier League okosórája már nem ilyen lenyűgöző. A régebbi Qualcomm Snapdragon Wear 3100 lapkakészlete hajtja 1 GB RAM-mal és 8 GB-os tárhellyel.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Amennyiben úgy érzed van legalább 5200 dollárod egy új okosórára és még nem adták el mindet, akkor az új Hublot Big Bang e Premier League Limited Edition csak rád vár.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.