Kerekesszékes módot is kapott a Garmin Venu 3 és Venu 3S

2023.09.01| GSM Arena

Az új Venu 3 és Venu 3S képes nyomon követni a szundikálást és kerekesszékes üzemmódot is kínál.

A Garmin frissítette elegáns Venu sorozatát a Venu 3-mal és Venu 3S-sel. Az 500 eurós ártól induló okosórák a Garmintól megszokott erős tudást hozzák az egészség- és fitneszkövetési funkciókkal. Kezdetnek a Venu 3 duó képes érzékelni a szundikálást és hozzáadni azt az általános alváskövetéshez. Az említett nyomon követés kifinomult a Pulse Ox (vér oxigén) és a HRV (pulzusszám-variabilitás) monitorozásnak köszönhetően.

Kerekesszékes módot is kapott a Garmin Venu 3 és Venu 3S

Más Garmin órákhoz hasonlóan a Venu 3 is mutatja a Body Battery-t 1-től 100%-ig terjedő skálával, amely a napi megterheléstől függ. Egy másik új funkció a Kerekesszékes üzemmód, amely a lépések helyett a napi lökéseket követi, és súlyeltolódási figyelmeztetéseket ad.

Kerekesszékes módot is kapott a Garmin Venu 3 és Venu 3S

A Garmin Venu 3 1,4"-os AMOLED képernyővel rendelkezik, amely mindig bekapcsolható, míg a Venu 3S valamivel kisebb, 1,2"-os kijelzővel érkezett. Az órák a szabványos 22 mm-es, illetve 18 mm-es pántot viselik. A tok szálerősítésű polimerből, míg a lünetta rozsdamentes acélból készült. A tetején lévő üveg Gorilla Glass 3.

A Garmin Venu 3 már kapható 45 mm-es kivitellel és fehérkő/ezüst és fekete/lágyarany színkombinációkban, míg a 41 mm-es Garmin Venu 3S kavicsszürke/lágyarany, zsályaszürke/ezüst, franciaszürke/lágyarany, por rózsa/lágyarany és elefántcsont/lágyarany kombinációkban.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei