Vennél 5200 dollárért Hublot okosórát?

2021.02.18| PhoneArena

A Hublot új okosórája, a Big Bang e Premier League Limited Edition a Wear Os-t futtatja.

Bizonyára nem kell bemutatnunk a Hublot luxus óramárkát, aki most gondolt egyet és piacra dobta a több mint 5000 dolláros okosóráját. Ma már egyre több prémium intelligens órák vannak a boltokban, melyeket olyan cégek gyártanak, mint a Tag Heuer vagy a Hublot.

Ezekért a kiegészítőkért igencsak mélyen a zsebbe kell nyúlni, illetve némelyik limitált számban érhető el, így még nehezebb hozzájutni. Ilyen okosóra például a Hublot új Big Bang e Premier League. Ebből az órából összesen 200 darabot gyártottak.

Vennél 5200 dollárért Hublot okosórát?

Egy titán óráról van szó, ami a Google Wear Os-t futtatja és egyedül csak az új Hublot Loves Football alkalmazást lehet vele használni, amely értesítést küld a meccs kezdéséről, a gólokról, a büntetésekről, a cserékről, a hosszabbításokról és az egyéb statisztikáról.

Ami a műszaki adatait illeti, a Hublot új Big Bang e Premier League okosórája már nem ilyen lenyűgöző. A régebbi Qualcomm Snapdragon Wear 3100 lapkakészlete hajtja 1 GB RAM-mal és 8 GB-os tárhellyel.

Vennél 5200 dollárért Hublot okosórát?

Amennyiben úgy érzed van legalább 5200 dollárod egy új okosórára és még nem adták el mindet, akkor az új Hublot Big Bang e Premier League Limited Edition csak rád vár.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei