Új márka a hazai fülhallgató-piacon

2020.05.20| Niceboy

A Niceboy vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra.

A cseh Niceboy gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) belép a hazai piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energia-ellátást biztosítanak, így akár egy teljes napon keresztül hallgathatjuk rajtuk kedvenc zenéinket.

HIVE Pods2

A cég a Pods2 készülékét látta el a legkifinomultabb technológiával. A fülhallgató különböző méretű füldugói IPX5 védettségüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is biztos teljesítményt nyújtanak, hatótávolságuk 10 méter, így kényelmesen csatlakoztathatók sportszerekhez, okosórákhoz vagy vezeték nélküli hangszórókhoz is. A megnövelt adatátviteli sebességről a Bluetooth 5.0 gondoskodik, míg a felhasználó számára a MaxxBass hangrendszer teszi ütőssé a zenei élményt.

A Niceboy beépített mikrofonnal is ellátta a készüléket, így a hívások kézi használat nélkül bonyolíthatók. A fülhallgatón található okosgombok több funkciót is ellátnak: a fogyasztó változtathatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között, továbbá hívásokat is indíthat.

A Pods2 a töltődobozból való kiemelést követően automatikusan elvégzi a kívánt okoseszközhöz való párosítást, így nem igényel külön beállítást a telefonhoz csatlakoztatás. A készülék üzemideje a feltöltést követően 7 óra, töltődobozával azonban akár 35 órán keresztüli használatot is képes biztosítani.

HIVE Drops és HIVE Podsie 

A gyártó a fülhallgatócsalád további két készülékét is hosszabb üzemidővel és érintésvezérlő képernyővel ruházta fel: a HIVE Podsie 3,5 óráig üzemképes, töltődobozával együtt viszont már 15 óra zavartalan zenehallgatást biztosít. A Podsie kezelőszerve közvetlenül a fülhallgatón található, így sem a bejövő hívásfogadásához, sem a számok közötti léptetéshez nem szükséges elővenni a csatlakoztatott készüléket. A fülhallgató mikrofonja aktív zajszűréssel semlegesíti a környezeti zajokat, lehetővé téve ezzel a minél jobb zenei élményt.

A HIVE Drops esetében is a MaxxBass biztosítja a kiegyensúlyozott hangminőséget, továbbá IPX4 védettség gondoskodik arról, hogy a zenehallgatást semmilyen külső környezeti tényező ne zavarhassa meg. A Drops üzemideje 3 óra, mely a töltődobozhoz csatlakoztatva 12 órára növelhető. A készülék a hagyományos nyomógombok helyett intuitív érintésvezérlést kínál, továbbá beépített mikrofonnal látták el a vezeték nélküli beszélgetésekhez.

A HIVE fülhallgatócsalád termékei elegáns fekete színben elérhetők az online kereskedők kínálatában: a HIVE Pods2 és a HIVE Podsie 16.490 forintos, a HIVE Drops pedig 14.990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!