Niceboy

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

2020.05.20

A Niceboy vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra.

A cseh Niceboy gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) belép a hazai piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energia-ellátást biztosítanak, így akár egy teljes napon keresztül hallgathatjuk rajtuk kedvenc zenéinket.

HIVE Pods2

A cég a Pods2 készülékét látta el a legkifinomultabb technológiával. A fülhallgató különböző méretű füldugói IPX5 védettségüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is biztos teljesítményt nyújtanak, hatótávolságuk 10 méter, így kényelmesen csatlakoztathatók sportszerekhez, okosórákhoz vagy vezeték nélküli hangszórókhoz is. A megnövelt adatátviteli sebességről a Bluetooth 5.0 gondoskodik, míg a felhasználó számára a MaxxBass hangrendszer teszi ütőssé a zenei élményt.

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

A Niceboy beépített mikrofonnal is ellátta a készüléket, így a hívások kézi használat nélkül bonyolíthatók. A fülhallgatón található okosgombok több funkciót is ellátnak: a fogyasztó változtathatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között, továbbá hívásokat is indíthat.

A Pods2 a töltődobozból való kiemelést követően automatikusan elvégzi a kívánt okoseszközhöz való párosítást, így nem igényel külön beállítást a telefonhoz csatlakoztatás. A készülék üzemideje a feltöltést követően 7 óra, töltődobozával azonban akár 35 órán keresztüli használatot is képes biztosítani.

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

HIVE Drops és HIVE Podsie 

A gyártó a fülhallgatócsalád további két készülékét is hosszabb üzemidővel és érintésvezérlő képernyővel ruházta fel: a HIVE Podsie 3,5 óráig üzemképes, töltődobozával együtt viszont már 15 óra zavartalan zenehallgatást biztosít. A Podsie kezelőszerve közvetlenül a fülhallgatón található, így sem a bejövő hívásfogadásához, sem a számok közötti léptetéshez nem szükséges elővenni a csatlakoztatott készüléket. A fülhallgató mikrofonja aktív zajszűréssel semlegesíti a környezeti zajokat, lehetővé téve ezzel a minél jobb zenei élményt.

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

A HIVE Drops esetében is a MaxxBass biztosítja a kiegyensúlyozott hangminőséget, továbbá IPX4 védettség gondoskodik arról, hogy a zenehallgatást semmilyen külső környezeti tényező ne zavarhassa meg. A Drops üzemideje 3 óra, mely a töltődobozhoz csatlakoztatva 12 órára növelhető. A készülék a hagyományos nyomógombok helyett intuitív érintésvezérlést kínál, továbbá beépített mikrofonnal látták el a vezeték nélküli beszélgetésekhez.

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

Új márka a hazai fülhallgató-piacon

A HIVE fülhallgatócsalád termékei elegáns fekete színben elérhetők az online kereskedők kínálatában: a HIVE Pods2 és a HIVE Podsie 16.490 forintos, a HIVE Drops pedig 14.990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Xiaomi Redmi 8 64GB
  Xiaomi Redmi 8 64GB
  Finominfo 41 900 Ft
  EUmobil 42 330 Ft
  i-Shop Webáruház 42 340 Ft
  Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB RAM
  Xiaomi Redmi Note 8 64GB 4GB RAM
  EUmobil 51 780 Ft
  Vitalreform.hu 51 790 Ft
  Telefoncenter Webáruház 51 990 Ft
  Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB 6GB RAM Dual
  Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB 6GB RAM Dual
  EUmobil 108 140 Ft
  Telefoncenter Webáruház 108 200 Ft
  netmobil 109 900 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei