TWS, okosóra és két tablet is jött a TCL

2020.09.03| GSM Arena

A TCL bemutatta a TABMAX, a TABMID táblagépeket két hordozható kiegészítő társaságában.

Az IFA Berlin 2020 hivatalosan is elkezdődött és a TCL két táblagéppel, egy pár TWS fülhallgatóval és egy nyugdíjasokra koncentráló okosórával indította el az ünnepséget. A táblagépek a cég NXTVISION megjelenítési technológiájával, középkategóriás specifikációkkal és megfizethető árakkal érkeznek. A TWS fülhallgató zajcsökkentést kínál a hívásokhoz, míg az okosóra minden szabványos nyomkövetési funkcióval, valamint független 4G kapcsolattal rendelkezik.

A TCL TABMAX a prémiumabb a két modell közül, 10,36 hüvelykes, vékony keretű FHD+ felbonású LCD köré épül, 8 MP-es szelfikamerát és kettős hangszórót tartalmaz. Emellett támogatja a TCL Stylust és tokot. Hátulján egyetlen 13MP elsődleges kamerát találunk LED vakuval, míg az alján található a Type-C port.

Adott egy 8000 mAh-s akkumulátor, amely egész napos üzemidőt kínál, szoftveres területen az Android 10 alapú TCL felhasználói felület fut. A TABMAX csak 4G és Wi-Fi változatban lesz elérhető a negyedik negyedévtől bizonyos piacok számára. Az ára 249 és 299 eurónál kezdődik, verziótól függően.

Ahogy a neve is sugallja, a TCL TABMID egy közepes méretű táblagép, amelyet multimédia fogyasztásra szánnak. 8 hüvelykes, FHD felbontású LCD-t tartalmaz a TCL NXTVISION technológiájával, valamint nagy felső és alsó kerettel. Szelfi kamerából 5, hátlapiból l8 megapixel felbontású áll rendelkezésre. A TABMID műanyag burkolattal rendelkezik, súlya 325 gramm.

A motorháztető alatt a Snapdragon 665 lapkakészlet dolgozik, míg az akkumulátor 5550 mAh-val érkezik. Szoftveres oldalon ugyanaz a TCL felhasználói felület található rajta Android 10 alapokon, mint a nagyobb modellen, illetve adott egy Gyerek mód gyermekbarát kezelőfelülettel és hozzáadott szülői felügyelettel. A TABMID 4G és Wi-Fi csatlakozással rendelkezik és ez év negyedik negyedévétől meghatározott piacokon elérhető lesz. Az árak 230 eurótól indulnak.

A TCL már egy ideje gyárt okosórákat, de legújabb kínálata az idősek számára irányul. A MOVETIME Family Watch 41×48,5 mm-es AMOLED kijelzővel, önálló 4G csatlakozással és optimalizált felhasználói felülettel rendelkezik, nagyobb ikonokkal, óraszámlákkal és grafikákkal az idősek számára.

Adott az esésérzékelés, kijelölt SOS gomb és pulzusmérő, valamint IP67 víz- és porállóság. Az óra képes követni a fizikai tevékenységeket, valamint az alvási ciklusokat, az időtartamot és a hatékonyságot. Észak-Amerikában és Európában később, még az ősz folyamán lesz elérhető 230 euróért.

Mivel a TWS fülhallgatók egyre gyakoribbak, a TCL a MOVEAUDIO S200-zal áll be a sorba. A fülhallgató hagyományos kialakítású, a fülében nyugvó kialakítással és a mikrofonokat tartalmazó szárral. A MOVEAUDIO S200 elektronikus zajszűrőt (ENC) kínál a háttérzaj csökkentésére a hívások alatt, emellett Google Assistant és Siri kompatibilis natív hangsegéddel rendelkezik.

Az S200 IP54 besorolású és Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik kettős Bluetooth átvitellel az alacsony késés érdekében. Az akkumulátor élettartama a tokkal együtt 23 óra, míg a fülhallgatók önmagukban akár 3,5 órás lejátszást is kínálnak. A TWS füles a hónap folyamán világszerte kapható lesz, fekete, fehér és kék színben 99 eurós áron.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.