Teszt: Ulefone Metal 4G - bírod a metált?

2016.09.30| Telefonguru

Teszt: Ulefone Metal 4G - bírod a metált? Az Ulefone július 13-án mutatta be kompakt méretű telefonját, amivel a középkategóriába szeretné elhozni a prémium érzést a lehető legjobb áron.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Ulefone 2006-ban alakult shenzheni OEM vállalat, amely 2014-től forgalmaz saját brand alatt mobilkészülékeket. A gyártó nevét valószínűleg kevés európai felhasználó ismeri, a cég azonban jól látható módon arra törekszik, hogy a nemzetközi piacra is betörjön. Jelen volt idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress – MWC) is.

A mai tesztalanyunk az Ulefone Metal 4G, ami most 110 USA dolláros áron plusz prémium kiegészítőkkel megvásárolható a GearBest.com webáruházban. Nem mindenki vágyik phabletre annak ellenére, hogy az általános trend az 5,5 hüvelykes kijelző. Az arany középutat az 5 hüvelykes megjelenítővel szerelt telefonok jelenthetik, kényelmesen kezelhető egy kézzel, nem húzza le a zsebet és elég nagyban képes megjeleníteni a tartalmakat. Számunkra lehet jó választás a fémházas, nyolcmagos processzorral, 3 gigabájt rendszermemóriával, biometrikus azonosítóval és Android 6.0 operációs rendszerrel ellátott Metal 4G.

Az Ulefone Metal 4G teszt ide kattintva folytatódik!





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Itt az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus

Itt az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus

2017.09.13
| Engadget
Az Apple természetesen bemutatta az új iPhone-okat is, amelyek a korábbi hírekkel ellentétben nem 7s és 7s Plus néven érkeztek.
OnePlus 5: minden, amit tudnod kell

OnePlus 5: minden, amit tudnod kell

2017.06.19
| Xiaomi Today
Mindent megmutatunk a OnePlus 5-ről, amit csak tudunk, méghozzá egy nappal a hivatalos leleplezés előtt.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
A Huawei visszatérése kirángathatja az Apple-t a komfortzónájából

A Huawei visszatérése kirángathatja az Apple-t a komfortzónájából

2023.09.11
| Huawei Central
Az elmúlt három évben az Apple nem hozott jelentős innovációt az iPhone-ok terén, de a Huawei visszatérése kirángatja majd a komfortzónájából - véli egy iparági elemző - Ming-chi Kuo.