A Huawei visszatérése kirángathatja az Apple-t a komfortzónájából

2023.09.11| Huawei Central
Címkék:

Huawei

,

Apple

,

CIS


Az elmúlt három évben az Apple nem hozott jelentős innovációt az iPhone-ok terén, de a Huawei visszatérése kirángatja majd a komfortzónájából - véli egy iparági elemző - Ming-chi Kuo.

Kuo az X-en, korábbi nevén Twitteren említette, hogy a Huawei visszatérése jót tesz a fogyasztóknak, és arra kényszeríti majd az Apple-t, hogy aktívan fejlesszen az iPhone készülékek terén. Megemlítette, hogy az iPhone 15-ös modellből kettő alapesetben halmozott CIS-sel érkezik. Ha azonban nem lett volna az amerikai tiltás, akkor a Huawei lett volna az első okostelefonos cég, amelyik már 2023 előtt is CIS-t használ.

A Huawei visszatérése kirángathatja az Apple-t a komfortzónájából

A halmozottan kialakított CIS (Complementary Metal-Oxide-Semiconductor) egy új technológiai fejlesztés, amely a fotodiódaréteg feletti extra rétegek hozzáadásával jár. Ez a fejlesztés a kamerarendszer áramköreinek optimalizálását célozza. Ezek a hozzáadott rétegek olyan előnyökkel járnak, mint a jobb zajcsökkentés, a világosabb képmegjelenítés, a nagyobb részletgazdagság és az összességében kiváló képfeldolgozás.

Az amerikai korlátozások közepette a Huawei folytatta az új technológiák kutatását, és egy 5G chipkészlettel tért vissza. A Huawei Mate 60 Pro egy új Kirin 9000s chippel érkezik. A legtöbb tech közösség és a fogyasztók a Mate 60 sorozat hirtelen megjelenéséről beszélnek, és az Apple az egyik legfontosabb telefongyártó, amely az új készülék növekvő népszerűsége miatt eladás kiesést szenvedhet.

A Huawei, mint régi-új konkurencia, biztosan nyomot hagy az Apple-nél, és kirángatja a komfortzónájából, hogy új technológiákat hozzon az iPhone-okban a fogyasztók számára.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei