Teljesen megújul a Huawei legfontosabb alkalmazása

2021.07.16| Huawei

A MyHuawei app a vállalat hírei mellett terméktámogatást, intelligens diagnosztikát, hibaelhárítást és számos egyéb funkciót tartalmaz.

Számos fontos, a készülék működéséhez elengedhetetlen, kényelmi és terméktámogatási funkciót sűrített egyetlen alkalmazásba a Huawei. A MyHuawei elnevezésű új appban a felhasználók egy helyen érhetik el a vállalat legfrissebb híreit és tevékenységeit, az eszközökkel kapcsolatos információkat, az alkalmazások adatait és kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval is.

A készüléken lévő Támogatás alkalmazás július 15-től automatikusan frissül a MyHuawei-re, így a felhasználók egyetlen appal folyamatosan naprakészek lehetnek.

All-in-one (minden egyben) alkalmazásként a MyHuawei App segít abban, hogy az ügyfelek folyamatosan naprakészek legyenek. A MyHuawei alkalmazásba belépve a felhasználók elsőként a Huawei legfrissebb híreivel és tevékenységeivel foglalkozó kezdőlappal találkoznak. A közösségi fülön kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval, beszélgethetnek termékekről, alkalmazásokról, funkciókról és minden egyéb, Huaweit érintő kérdésről.

A dedikált támogatási oldal minden eszközinformációt, intelligens diagnosztikát, szolgáltatási információkat, hibaelhárítást, szolgáltatási tevékenységeket, előnyöket és egyebeket tartalmaz. A személyes „ÉN” fülön az összes alkalmazásadatot és tartalmat egy helyen tárolják a felhasználó kényelme érdekében.

Automatikusan frissül

A MyHuawei alkalmazás július 15-ig automatikusan frissül minden készüléken, ahol be van kapcsolva az „Alkalmazások automatikus frissítése” funkció. A MyHuawei természetesen kézi frissítéssel is telepíthető: az AppGalleryben elég megkeresni a Támogatás alkalmazást, és rányomni az „Frissítés” gombra. Annak érdekében, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják a szükséges szolgáltatásokat, a Huawei egy ideig megtartja a Támogatás alkalmazás ikont.

Huawei Szerviz Fesztivál

Ismét jelentős kedvezményeket és szervizakciót kínál a Huawei. Július 26-tól kezdődő Huawei Szerviz Fesztivál keretében különleges kuponoknak köszönhetően a felhasználók ingyenesen kiterjeszthetik készülékeik jótállását 6 hónappal, amennyiben készülékük még garanciaidőn belül van, illetve egy alkalommal bruttó 8000Ft-al csökkenthetik a javítás költségét.

Az alkalmazás emellett egyéb jelentős kedvezményeket is kínál, mint például a bruttó akár 55%-os alkatrész kedvezmény. A kuponok a MyHuawei app „Támogatás” fülén érhetőek el.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.