Telepíthető az iOS 15

2021.09.21| GSM Arena
Címkék:

iOS 15


Tegnap óta elérhető, tölthető és telepíthető az iOS 15, az iPadOS 15 és a watchOS 8.

Az Apple megkezdte az iOS 15, iPadOS 15 és watchOS 8 frissítések régebbi eszközökre való bevezetését. És mivel az új modellek egy részének szállítási dátuma már csúszik, ez lehet az első alkalom, hogy megtapasztald az Apple legújabb szoftverét.

Az iOS 15 számos új funkciót hoz a későbbiekben is. A SharePlay megnöveli a FaceTime hívások funkcióit, lehetővé téve, hogy zenét, videót és egyebeket osszunk meg. A SharePlay még idén megjelenik. Az iOS 15 lehetővé teszi az Android és a Windows felhasználók számára is, hogy akár 6 ember részvételével csatlakozhassanak a FaceTime hívásokhoz.

Egy másik hamarosan elérhető funkció az AirPods hozzáadása az Apple Find My hálózatához, amely segít megtalálni az elveszett eszközöket. Ez kiterjeszti a régi Find My AirPods funkciót, hogy mások telefonjai felismerjék a TWS headsetet, és tájékoztassák a hozzávetőleges helyükről.

Az iOS 15 az értesítéseket is átdolgozta, hogy könnyebben olvashatóak legyenek. A kevésbé fontosak egy csoportba kerülnek, és szükség esetén később is kézbesíthetők. A Fókusz funkció lehetővé teszi különböző profilok - munkahelyi, otthoni stb. - létrehozását, valamint annak beállítását, hogy mely névjegyek és alkalmazások küldhessenek értesítést, miközben ezek a profilok aktívak. Mindegyik profilnak külön kezdőképernyője is van, így például az egyikbe elhelyezheted a releváns munka, a másikba a szórakoztató alkalmazásokat.

A Safari iOS 15 és iPadOS 15 rendszeren támogatja a webes kiterjesztéseket. Ezenkívül a kezelőszervek, a fülek és a címsáv visszakerülnek a képernyő aljára. Több más mellett megjelenik a képernyőidő, a ShazamKit, a közeli interakció is. Az iOS 15 a következő eszközökkel kompatibilis:

Az iPadOS 15 megkapja az iOS 14 alkalmazáskönyvtárát a kezdőképernyő egyszerűbb rendszerezése érdekében. A külső billentyűzet használatakor a billentyűparancsokat továbbfejlesztették. A Safarit újratervezték, és a jobb alsó sarokból felfelé húzva előhívható a gyorsjegyzet.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.