Mit hozott az iOS 15?

2021.09.15| GSM Arena
Címkék:

iOS 15


Az iOS 15 szeptember 20-án jelenik meg az iPadOS 15 és a watchOS 8 mellett.

A hagyományoknak megfelelően az Apple bejelentette operációs rendszereinek friss verziójának kiadását az új iPhone-ok mellett. Az iOS 15, valamint a WatchOS és az iPadOS egyaránt 2021. szeptember 20-tól lesz elérhető.

Az iPadOS 15 és az iOS 15 rendszerhez néhány új érdekes funkció érkezik, amelyek közül a legjelentősebb valószínűleg az értesítések szűrése. A funkciót Focusnak hívják és lehetővé teszi, hogy részletesen kezelje, milyen értesítések érkezhetnek.

Mit hozott az iOS 15?

Például letilthat bizonyos alkalmazásokat vagy személyeket, beállíthat  időkeretet és profilokat előre beállított opciókkal hozzá. Ezek a profilok az alkalmazások elrendezését is megváltoztathatják a használati szokásoktól függően.

A FaceTime térbeli hang- és zajcsökkentést biztosít, hogy kizárja a zavaró környezeti és háttérhangokat egy videohívás során, míg a Messages lehetővé teszi, hogy olyan fotókat, zenéket, linkeket stb. keressen, amelyeket megosztott valakivel egy csevegésben a felhasználó.

Mit hozott az iOS 15?

Az Élő szöveg a kamerával szkenneli a szöveget és konvertálja azt a könnyű megosztás és szerkesztés érdekében. A funkció felismeri a tereptárgyakat, növényeket, háziállatokat és művészetet. Hasonló ahhoz, ami a Google Lens Androidon.

A SmartPlay valamikor később lesz elérhető csak, a vitatott gyermekbiztonsági funkcióval együtt, amely a személyes galériát nézi át olyan képek után, amelyek valamilyen gyermekbántalmazást mutatnak. Az Apple továbbra is dolgozik bizonyos részleteken, hogy ne sértse meg a felhasználók magánéletét.

Mit hozott az iOS 15?

Az iPadOS 15 jobb multitasking képességeket ígér, egyszerűbb hozzáféréssel a Split View-hoz.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei