Tegye átlátszóvá a lezárási képernyő widgeteket iPhone-on!

2023.03.06| 9to5 Mac

Nagyobb rugalmasságot szeretne az iPhone zárolási képernyőjének testreszabásával?

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Kövesse az alábbi pár lépést, nézze meg, hogyan hozhat létre átlátszó lezárási képernyő widgeteket iPhone-on, amelyek sokféle kombinációt tesznek lehetővé ezzel a harmadik féltől származó alkalmazással.

Nagyszerű volt látni, hogy az Apple az elmúlt néhány évben több testreszabási funkciót vezetett be iOS rendszeren a kezdőképernyő widgetekkel, a Lock Screen widgetekkel, az óra betűtípusának/színének testreszabásával és még sok mással.

De az Apple Lock Screen widgetek megvalósításának egyik korlátja az iPhone-on, hogy nem helyezheti el a widgeteket a kívánt helyre. A kis négyzet formájúakat középre kell húzni, a nagyobb téglalap alakúakat pedig a bal vagy a jobb oldalon kell elhelyezni.

Van egy egyszerű módja annak, hogy átlátszó Lock Screen widgeteket adjon hozzá az iPhone-hoz, így téve egyszerűvé egyedi dizájnok létrehozását a Kezdőképernyőn átlátszó widgetekkel.

Hogyan hozzunk létre tiszta Lock Screen widgeteket iPhone-on:

  • Telepítse a Clear Spaces alkalmazást iPhone-jára (1,99 USD egyszeri vásárlás)
  • Lépjen a Lezárási képernyőre, nyomja meg hosszan, majd alul koppintson a Testreszabás elemre
  • Válassza a Képernyő lezárása lehetőséget, majd érintse meg a widget-területet
  • Csúsztasson egy kicsit lefelé a Clear Spaces ikon megjelenítéséhez
  • Most válassza a kicsi vagy nagy átlátszó widgetet – valamiért az Apple nem engedi, hogy középre helyezzen nagy widgetet, ezért két kicsi átlátszót használtam a fent és lent látható megjelenés létrehozásához.
  • X lépjen ki a widget menüből, és koppintson a Kész gombra a jobb felső sarokban a terv beállításához

A Clear Spaces használatával azt is választhatja, hogy a kis widgeteket balra vagy jobbra tolja, ahelyett, hogy alapértelmezés szerint középre helyezné őket.

Jó lenne, ha az Apple nagyobb rugalmasságot hozna a Lock Screen widgetekbe, például lehetővé tenné, hogy egy nagyot a Lock Screen widgetsáv közepén helyezzünk el.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.