Sandisk microSD kártyák akcióban

2018.10.14| (x)
Címkék:

Tomtop

,

microSD

,

akció

,

Sandisk


A Tomtop akciójában ezúttal microSD kártya szerepel, méghozzá nagyon jó áron.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Sandisk Ultra microsd XC bővítőkártya minden telefonban, tabletben, drónban, kamerában használható, amely rendelkezik a hozzá szükséges hellyel. A kártya szokás szerint vízálló, ellenáll a mágneses erőnek, így nem sérül a rajta lévő adat, valamint ez extrém hideget és meleget is bírja. A teljesítménye erős, UHS-1 U3-as, az írási sebesség elérhető a 100 MB/s gyorsaságot is. Az írási sebesség 40 MB/s lehet. Bár a márkától nem kell félni, mindig legyen valahol egy plusz mentésünk a kártyán kívül az adatokról, ez minden microSD-nél igaz. 

A Sandisk Ultra microsd XC class 10 osztályú, így a sebességgel nem lesz gond, az akcióban a 16, a 32, a 64 és a 128 gigabájtos modell is részt vesz. Árban 4.7, 6.5, 12.3 és 30 dollárba kerülnek. Ezek nagyjából féláron vagy még alatta vannak a hazai árcédulához képest, így érdemes lecsapni egyre. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.