OLED kijelzőt kap a OnePlus Nord

2020.07.09| Android Authority
Címkék:

OnePlus Nord

,

Nord


Minden napra jut valami Nord hír, ezúttal a kijelző típusát erősítette meg a gyártó.

Ma is tett ki részletet a OnePlus a Nord számára fenntartott Instagram oldalra, szóval: OLED panelt várhatunk! Ez elég nagy meglepetés, hiszen nem vártunk ebben az árérzékeny kategóriában LCD-n kívül mást.

A gyártó 2015, a OnePlus X óta kínál OLED kijelzővel felvértezett mobilokat, ezzel igazi mélyfekete színt és alacsony energiafogyasztású megoldást. Az OLED technológia számára nem gond a megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, így talán még erre is készülhetünk.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Making a more affordable OnePlus smartphone had its challenges and required us to make a number of tough decisions. But compromising on display wasn’t one of them. Sorry Robin. #OnePlusNord

OnePlus Nord (@oneplus.nord) által megosztott bejegyzés,

Bár az OLED tényén kívül mást nem osztott meg a vállalat, nagy eséllyel 90Hz-es frissítési frekvenciára is készülhetünk. A OnePlus Nord modellt a gyártó július 21-én leplezi le, az ára 500 dollár alatt várható szintén hivatalos információk szerint, így újraéled az olcsó OnePlus termékcsalád. 

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.